FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Komplo Teorileri

aya gercekten gidildi mi????

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Komplo Teorileri forumu içinde "aya gercekten gidildi mi????" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet Aya gidildimi? Bu konudaki komplo teorilerinden bahsetmek istiyorum. Herkes o mekigin Aya iniş anının filmlerini görmüştür. şimdi düsünün. mekik 500 kg. Bunu uzaya firlatmak icin tonlarca yakıt harcanıyor. Uzaya ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-05-2008, 08:52 PM   #1
Yeni Kayıt

kiLLarmy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kiLLarmy is on a distinguished road
aya gercekten gidildi mi????

evet Aya gidildimi?
Bu konudaki komplo teorilerinden bahsetmek istiyorum.
Herkes o mekigin Aya iniş anının filmlerini görmüştür. şimdi düsünün. mekik 500 kg. Bunu uzaya firlatmak icin tonlarca yakıt harcanıyor. Uzaya gitti iyi tamamda aya nasıl inecek?
Dünyaya inmek kolay. Çünkü atmosfer var. Kanatları olan bir mekik atmosferi kullanarak yavaş inis yapabilir ya da bir mekik dünya yuzeyine paraşütle indirilebilir. Ama Ayın atmosferi yok. Kanat yada paraşüt işe yaramaz. Çekim Dünyanın 1/6 si olsa dahi bu durum mekiğin ay yüzeyine taş gibi çakılmasını önleyemez. Tek çaresi ters roket çalıstırması ki dengeleme içinde biraz gidecek çünkü kanat yok. karesiyle ters orantılı olarak dünyadan ayrılmasının 1/36 kadar (yanlısım yoksa) yakıt tüketir. Ve bu tuketeceği yakıtta dünyadan reserve edilmiş olmasi gerekirki yakıtın kendisininde bir kütlesi olduğundan yakıtı taşımak için daha fazla yakıt gerekir. Marsın atmosferi olmasına rağmen ona bile sektire sektire indirebilmisler ancak. Bunlar Aya insanlı indirdiklerini söylüyorlar.
Diyelim aya indi. Ee birde bunun kaldırılması var? Mekigi Ay yuzeyine indirmek ve kaldırmak için harcanacak enerji aynı görünsede, kaldırma anındakı yakıtıda düsünürsek, indirme anında daha cok yakıt harcandığını buluruz. Dünyada göz göre göre o kalkış denemeleri en ufak bir nedenden dolayi aksarken tamamen uzaktan bu işi nasıl becerdirler.
Bugünün teknolojisi ile dahi nerede ise imkansiz görünürken, o yillarda nasıl becerebilirler.
Kanit yok. Aya bir daha gidilmedi. (Yanilmiyorum demi?)
Ve Amerikalıların hesapta indikleri yer Ayın dünyadan görünmeyen arka tarafında kalıyormuş. Bu tarafına inselerdi de, teleskopla bakınca dikdikleri bayrağı görseydik?
Ee neden peki bütün bunlar?
Rusya uzaya ilk giden unvanını kaptı. Peki amerikalılar nolacaktı. Bizde Aya gideriz dediler. Gittiler(Hesapta) Birde anlatsalar nasıl gittiklerini?
O fotograflarda ışıkk hatalarının olduğu. Montajın iyi yapılmadığı yolunda bazı söylemler olsada ben o yönden incelemedim yorum yapamıyorum. Birde bazı ışıkk uzmanları aydaki ışıkk ortamının öyle olmayacagını savunuyorlar. Onuda incelemedim.
kiLLarmy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 14-05-2008, 09:06 PM   #2
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
Cevap: aya gercekten gidildi mi????

Aya gidilmedi, bu artik kesinlik kazanmaya baslandi ve unutturma politikasina gidildi..

Aya gidilmemesi ortaya cikti ama, kimse hickimse turkiye ve turk insanlari ive musluman insanlara oynanmis bir oyunu farketmedi. Bizler dini cok fazla hassas insanlar oldugumuz icin ,

Buyuk bir palavra sikildi, bu palavra da En cok islamii kesim dergiler ve gazeteler tarafindan sisirildi. Kaptan Custeau nun musluman oldugu vesayir. belki o dergiler bugun hala vardir

Cok buyuk yalan "" AYDA EZAN SESi DUYDUM"" demeleriydi. havasiz bir alanda ses yayilmaz bunun zaten hicbir aciklamasi yoktu. Ama nasa ekibi turkiyeye gelince bu lafi ortaya atarak bize yaranma egilimindeydi. O zaman Turk halki icin boyle seyler cok enteresan ve ruhanii idi. kisaca butun muslumanlari da kandirmis oldular. sadece o gunku pozisyonda yaranmak icin.

Her habere her gazeteye inanmayin, bazen bilgiler yalan olabilir.onlari da insanlar yaziyor, Kendi uydurdugumuz dunyada yasiyoruz, baskasinin uyduruk dunyasi yalan olabilir.

aya gidilmediyse zan sesi de hic duyulmadi !
orkuorkun isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 14-05-2008, 09:07 PM   #3
FORUM MODERATOR

securıty57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR...

securıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyor

Bilmiyorum. Giderken bana söyleyen olmadı. Habersiz gitmişlerse bilmem..
securıty57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-05-2008, 11:47 AM   #4
Yeni Uye

Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 3
deneme is on a distinguished road

Fena bir teori değil gidilmemiş olabilir
deneme isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil