![]() |
| | |||||||
Sağlık katogorisi Hastalıklar forumu içinde "Su ciceği" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben bir konuda şikayetciğim okadar profösör doktor var su çiçeği gibi bi hastalığın çaresi kesin yok ilaçlar %40 etki ediyor bu arada ben su çiçeği çıkardım bizim burda ümraniye devlet ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Su ciceği Ben bir konuda şikayetciğim okadar profösör doktor var su çiçeği gibi bi hastalığın çaresi kesin yok ilaçlar %40 etki ediyor bu arada ben su çiçeği çıkardım bizim burda ümraniye devlet hastanesi çocuk polikiniğine gitdim bayan bir doktor bana baktı yüzüme baktı azıma baktı iç akıntın var üşütmüşsün dedi ve ilaç yazdı ogün akşamı baş arılarım çok şiddetlendi saat gec e1 de medicana adlı özel hastaneye gitdim doktor hanım sırtımı dinledi azıma baktı ve karnımı aç tı ve su çiçeğisin dedi evet su çiçeği olmuştum karnımda balon cuklar vardı o akşam ilaçlarımı aldım ve rahatladım devlet hastalerinde hastalara baştan sağma bakılıyor sağlık bakanlığına ricam su çiçeğini anlamıyacak kadar bilgisiz olan insanla r ı doktor olarak atamayın cevaplarınızı bekliyorum hacker_sentox@hotmail.com hakan aydın :mad: ve çok sinirliyim benim yerime ölümcül bir hastalık vakası gelebilirdi ve sonuçaları siz düşünün...:mad: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su ciceği Evet maalesef devlet hastanelerimizdeki doktorlar hastalarıyla yeterince ilgilenmiyorlar Galiba ozel muayenelerine gitmemizi istiyorlar Asagıda su cicegi ile ilgili videolar var Bunları bilgisayarına kaydedip medyaplayer ile izleyebilirsin Gecmiş olsun. Giriş Su Çiçeği Nedir? Su Çiçeği Komplikasyonları Su Çiçeği'nden Nasıl Korunulabilir? Uzman Görüşü
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Su ciceği saolun sayın admin teşekür bu mesajıma cevapsız kalmadığınız için malesef duyarlı insan az |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |