![]() |
| | |||||||
Sağlık katogorisi Hastalıklar forumu içinde "cinsel yolla bulaşan hastalıklar" başlıklı konu görüntüleniyor, "cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili sorunuz varsa buraya yazabilirsiniz..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 30 ![]() | cinsel yolla bulaşan hastalıklar cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili sorunuz varsa buraya yazabilirsiniz |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 30 ![]() | CİNSEL SAĞLIK VE ÜREME SAĞLIĞI Sorularinizi Benİm Özel Mesaj Kutuma GÖnderİp Burda İsİm Verİlmeden Cevaplarinin Bulabİlİrsİnİz Yada Sİzİn Özel Mesaj Kutusunuza Yollayabİlİrİm Cevaplari SADECE CİNSEL YOLLA BULAŞAN HASTALIKLAR DEĞİL KORUNMA YOLLLARI,HAMİLELİK,İLAÇ KULLANIMI,ÜREME SAĞLIĞI Konu eczacimurat tarafından (08-12-2006 Saat 01:25 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
TESEKKURLER
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: cinsel yolla bulaşan hastalıklar Benim garip bir sorunum soz konusu,bunun umarım nedenini bilen birileri vardır?Cunku bu olay beni delirtiyor ve butun yaşantımı etkiledi,kafayı takıp hicbirsey yapamıyorum... Oncelikle bu aralar baya zayıfladım,ve bunun uzerine hayalarımda bir sarkma soz konusu..Ve penisim eskisi kadar iyi calısmıyor gibi bir durum soz konusu,ayrıca anus ve penisimi baglıyan bolgede eskisi gibi bir sertlik yoq,o bolge cok gucsuz ve yumusak bir sekil aldı...Yururken bile sanki on tarafımda bir sey yokmus gibi bir his icersindeyim,yani eskisi gibi o tarafımı kontrol edemiyorum..Sanki alt tarafım felc gibi,coq gucsuz alt tarafım..Icimdeki o istekde bunun yuzunden yok oluyor,bunun nedenleri ne olabilir arkadaslar?Bilen varsa lutfen yardımcı olsun bana..Aids mi acaba diye kafayı yiyip duruyorum.. Mesela bosalma esnasından sonrada anında iniyor penisim,bu bir kac ay once boyle deildi.. Birde soyle bir durum var,penisimin baş tarafında cok belli olmasada kahverengi lekeler var..Gerci geçenlerde bir genel cerrah'a gittim ve doktor hicbirsey yok dedi ama bu olay normal deil gibi geliyor bana.. Bunun üzerine gidip genel bir check up yaptırdım ancak butun tahlillerim cok iyi cıktı..Hematologik olsun,biochimique olsun,enzymologik olsun,hormonologik olsun,microbiologik olsun,hepsi cok iyi cıktı..Idrar testimde gayet iyi cıktı.. Acaba kafaya cok takmamdanda olmus olabilirmi bu olaylar?Cunku daha sadece 20 yasındayım... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |