![]() |
| | |||||||
Sağlık katogorisi Hastalıklar forumu içinde "Kalp Sancilari" başlıklı konu görüntüleniyor, "birden kalbime bicak saplanırmış gibi sancı gibi bişe giriyor gecsin diye ovuyorum ama yaklasık 20 saniye gecmio nefes aldıkca batıyor arada ıcıme dern cekıorum gectigini anlamak icin sora gecio bu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Kalp Sancilari birden kalbime bicak saplanırmış gibi sancı gibi bişe giriyor gecsin diye ovuyorum ama yaklasık 20 saniye gecmio nefes aldıkca batıyor arada ıcıme dern cekıorum gectigini anlamak icin sora gecio bu aralar 1-2 gun geçmişti bugun yine oldu problemim ne doktora gitmem lazım mı ? önemli bişey mi? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kalp Sancilari Birkaç yıl öncesine kadar bendede oluyordu.Genelde sıkıntı,stres,soğuktanda oluyor.Ama ben doktora gitmedim.Benimki sıkılınca oluyordu.Nefesimde çok kesilir benim doktora gittim psikolojik dediler.Ama sizinki kalbinizle ilişkilide olabilir.Yinede gidin bir doktora efor testi yaptırın.Göğüs ağrılarınızın kalbinizden kaynaklanıp kaynaklanmadığını tespit eder.:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |