![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi İç Giyim forumu içinde "Seksi gecelikler" başlıklı konu görüntüleniyor, "\ victoriassecret.com..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Seksi gecelikler geceliklere lafimiz yok ama kizlarin da hakkini verelim. Degisik tarzlar icin bir demet harika.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Seksi gecelikler ![]() ![]() al benden de o kadar
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seksi gecelikler Gecelik bence ( evli, yada ilişkisi olan bayanlar için yani bir partneri varsa) normal gündelik elbiselerinden daha önemli biryer tutar. Gene kızacaklar bana ama , ..... neyse efenim cümleyi kurmuyorum. İçlerindekilerde birer tabiat harikası olsalarda, modeller güzel. :)
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: ankara Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Seksi gecelikler bakıyorum da sadece erkekler yorum yapmış kızlar nerdesiniz ![]() yine de haklarını vermek lazım güzelmiş... |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Seksi gecelikler Hayırda doğangüneş kankam senin başka işin gücün yok mu alla sen ramazan ramazan koyuyorsun böle şeyleri töbe töbe.. Nezaman davet ediyorsun bizleri iftara ![]()
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Seksi gecelikler gecelikler çok sexi.. ama onu taşıyanlar daha seksi :p |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |