![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi İç Giyim forumu içinde "New Night Yeni Model Gecelikler" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Konu halimedogan tarafından (29-01-2008 Saat 12:01 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: New Night Yeni Model Gecelikler Gayet hos, zarıf ve seksı :) Ekledıgınız ıcın tesekkurler :) Hatta bır bayan olarak ekleme cesaretınıze ayrıca tesekkurler :)
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: New Night Yeni Model Gecelikler 3'de birbirinden güzel kıyafetler doğrusu.Özellikle de 2 nolu siyah kostüm çok güzel idi
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: New Night Yeni Model Gecelikler Bunlar da benim favorilerim ; siyah ve kırmızı hep tercihim olmuştur ![]() ![]() ![]() Siyahın modası hiç geçmiyor değil mi ? ![]() |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: New Night Yeni Model Gecelikler Hakkaten Sahra, hıc gecmıyor sıyahın modası. Hele su ıkıncı resım bayıldım. Icındekı de guzel ımıs. E guzele bakmak sevaptır de mı, sayende sevapda ısledık :))) Hakkaten cesaretıne hayran kaldım :)
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: New Night Yeni Model Gecelikler Bence de çook güzel bir kadın ve kıyafeti de mükemmel taşımış canım . Siyajhın asaleti her kaıdna yakışmaz ama buna yakışmış ;) |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: New Night Yeni Model Gecelikler Siyah olacak ise muhakkak Jartiyer olmalı, Siyahı dediğiniz gibi her vücut kabul etmez. Özellikle bence beyaz tenliler çok giymemeli siyahı. Kırmızı da beyaz tenliler için en uygun ve ateşli renk. Yani zaten amacına hizmet eden bir renk, Dier renkler ise zaten geçicidir sadece.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |