![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi İç Giyim forumu içinde "İç çamaşır modelleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "sahra hanim jartiyer tutkumu '' deyince aklima eski bir amerika macerasi geldi' Amerikaya gitmeden once kiz arkadasim jartiyer istemisti' turkiyede o zamanlar cok pahali ve her yerde yok'' New york ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İç çamaşır modelleri sahra hanim jartiyer tutkumu '' deyince aklima eski bir amerika macerasi geldi' Amerikaya gitmeden once kiz arkadasim jartiyer istemisti' turkiyede o zamanlar cok pahali ve her yerde yok'' New york WallMART a daldik ' erkekiz ama hepimiz. Aslinda Jartiyeri satin alicam ama bizim arkadaslar gorurse diye onlarin gitmesini bekliyorum'' onlar da gitmiyolar '' bir turlu alamiyorum siyah jartiyeri gordum' corap ta gordum ama alamiyorum'' bide tezgahtar kiz Homo musun gibi bir izlenim olacak korkusu''gemide alay ederler...( gey misin diye ) bir ara millet dagildi da kadin ic camasiri bolumune daldim ' Tam jartiyer alicam Bas muhendis' Kaptan da yanimdaymis Megerse onlar da benim gitmemi bekliyomus' onlar da siyah jartiyer ve corap aldilar benimle birlikte'' 4 tane erkek ust uste jartiyer ve corap aldik ' tezgahtar kiz gayet enteresan bakis atti ''sonra Turkce Turk musunuz dedi kiz' :) erkek olarak yuzumuzun halini dusunun Konu orkuorkun tarafından (27-10-2007 Saat 06:55 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İç çamaşır modelleri [quote=Nil@y;51112]Yok abi gelmedi hem biliyosun bugun okulum yok 4 saat sonra ise gidicem ok bu konu hakkinda yorum yapmiyorum artik...Surat ifaden duzelsin ve ac su msnyi lutfen hayretsin yaaa... Sen adamı önce kızdır sonra da aç MSN yi de. Oh ne ala. Nilay bu arada ben sana sitede herhangi bir şekilde hoşgeldin diyemedim ama demeden de edemeyeceğim. Hoşgeldin geri buralara |
| | |
| | #23 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İç çamaşır modelleri Alıntı:
Ben abimi ne kadar sinirlendirsemde o yine kiyamaz bana 5 dakika sonra acar msnyi.. bitanem o benim canim...Tesekkurler impex yine yeniden hosbulduk..
__________________ | |
| | |
| | #24 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İç çamaşır modelleri Bu arada tanışma faslından öncesine geçelim. Doğangüneş kesinlikle çok güzel modeller. Kadınlar için bu tarz çok güzel ürünlerin olması ne kadar güzel. Renk renk ve çeşitlemeler ile. Hergün iç çamaşırında eklenen yeni trndler ayrıca olaya ayrı bir güzellik katıyor.İç çamaşırının gelişimini düşününce bundan sonraki 10 yılda ne gibi değişiklikler olacak merak ediyorum doğrusu... Siyah ve kırmızı saten ve dantelli modeller çok hoş
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |