![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "erkekler neden aldatır" başlıklı konu görüntüleniyor, ">>> > Gulden Aydin'in Fikret Senesle roportajindan. >>> > Esiniz Bedii Bey sizi cok kirmis ? >>> > >>> > Hem de nasil. Buyuk bir sok yasadim. Cok buyuk bir ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | erkekler neden aldatır >>> > Gulden Aydin'in Fikret Senesle roportajindan. >>> > Esiniz Bedii Bey sizi cok kirmis ? >>> > >>> > Hem de nasil. Buyuk bir sok yasadim. Cok buyuk bir ask vardi. Cok >>> > >>> > fedakarlik yaptim. Yeniden bir insan yarattim ve milyoner ettim. >>> > >>> > Nerede yanildigimi cikarmaya calistim. Seneler sonra bunun cevabini >>> > >>> > bir tiyatro oyunundan aldim: Bir kadini seneler sonra kocasi >>> > >>> > aldatiyordu. Kadin nedenini soyledigi an, buldum, buldum diye >>> > >>> > bagirdim. Piyeste doktor koca zengin oluyor ve asik oldugu kadin icin >>> > >>> > karisina ayrilmak istedigini soyluyor. Kadin yakin arkadasiyla >>> > >>> > dertlesirken soruyor: -Nerede yanlis yaptim? >>> > >>> > Arkadasinin cevabi birvok kadinin problemini cozuyor Diyor ki: Kocan >>> > >>> > sana o kadar cok borclandi ki... >>> > >>> > Bana birini gostersene alacaklisini seven? Bu yuzden sana dusman >>> > oldu. >>> > >>> > Fazla fedakarlik hic kimse icin iyi degil. Dost icin de ayni, sevgili >>> > >>> > icin de, koca icin de... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: erkekler neden aldatır erkek kendine güvenilmediğini hisederse aldatır guruyla oynanırsa aldatır satın alınmaya kalkınırsa aldatır bazılarının da kanında vardır aldatmış olmak için aldatır deyişiklik olsun diye aldatır kadın erkekden sürekli kaçarsa aldatır kadın erkeine saip cıkmalı ipin ucunu kaçırmamamalı sürekli ben dememeli :smile: :smile: neyse belki buyüzlerden belkide yeşilikolsun diye belkide başka bisebepten aldatır amma uygun eşibolan ruh eşini bulan aldatmaz diye inanıyorum saygılarımı sunuyorum hörmetler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |