![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "dolmuşcu muhabbetleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "sofor bey mubarek bi yerde inebilir miyim? > >>-su ilerdeki caminin onunde bırakayım teyze seni... > >>** > >>-basıbuyuk mu? > >>-evet, basıbuyuk. > >>-ne zaman kalkar? > >>-sen oturursan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() | dolmuşcu muhabbetleri sofor bey mubarek bi yerde inebilir miyim? > >>-su ilerdeki caminin onunde bırakayım teyze seni... > >>** > >>-basıbuyuk mu? > >>-evet, basıbuyuk. > >>-ne zaman kalkar? > >>-sen oturursan kalkar bacım. > >>-kac vericem? > >>-800. > >>** > >>sofor- arkadan vermeyen var mı? > >>yolcu- az once eline verdik ya kardesim.. > >>** > >> > >>neriman sen arkadan verme ben veririm .. > >>** > >>- kadın: kızım dur! ben vereyim benimki bozuk zaten... > >>kızı: aman ne olcak sanki nasıl olsa benimki de bozulacak,ben vereyim! ** > >>- oglum bu eminonu'nd en gecer mi? > >>-yok teyze biz taksime cıkıyoruz > >>-hah tamam oglum siz gidin ben gelmeyecegim > >>** > >>yolcu: - abi heykel'e cıkıyo mu? > >>sofor: - yok abi, yanından geciyo. > >> > >>** arkadaki aksi teyze ondeki uzun saclı delikanlıya seslenir: -kızım surdan bir kisi uzatır mısın? > >>+ben kız degilim!!! > >>-amaaaan ne bileyim kızmısın dulmusun, uzat iste!! > :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |