![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Kadın doven erkekler hastamıdır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadına siddet uygulayan erkekler hakkında ne dusunuyorsunuz? Kadın doven erkekler hastamıdır?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadın doven erkekler hastamıdır? Kadına siddet uygulayan erkekler hakkında ne dusunuyorsunuz? Kadın doven erkekler hastamıdır? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın doven erkekler hastamıdır? ruh hastasıdır onların pskolojileri bozulmakla kalmamış beyinlerinide yitirmişler onların tabirine göre haketmese dövmesdim ya böle saçma bişi olabilirmi bu nedemek yani okadar erkeksin...kendi dengini döv kadınların zaten gücü yetmes onlar karşısında acizdirler onları şiddetle kınıorum sadece.....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın doven erkekler hastamıdır? bence yanlış herkes hakettiği şekilde yaşarmış bizler niye dayak yemiyoruz tamam olup olmadık şey için karısını döven çoook ama bütün erkekleri kapsamak yanlış |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Kadın doven erkekler hastamıdır? Bayana el kadıran Erkekler Sadece güçsüz olanlardır... Bizim ne dinimizde böyle bir şey var ne de örfümüzde... Şuan bile önümde bir erkeğin kız arkadaşına vurması yada bağırmasına bile karışırım. Gerekeni yaparım. Neise uzatmayalım...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın doven erkekler hastamıdır? cerrah gerçekten süpersin keşke herkes senin gibi düşünebilse:mad: |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Kadın doven erkekler hastamıdır? Herkesin düşünmesi biraz zor:) Ama Geleceğin Anneleri olacak arkadaşlara buradan söyliyelim Kız/Erkek Çocuklarına adam gibi ahlak versinler ki gelecek dönemlerimiz bari düzgün bir toplum olsun:rolleyes:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın doven erkekler hastamıdır? inşallah buna katılıyorum işte herşey evlatlarımızı nasıl yetiştirdiğimize bağlı ne ekersen onu biçersin:smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Kadın doven erkekler hastamıdır? Vay vay :) Çisehe bir kez daha beni onaylamış :biggrin: Bugün ölücez herhalde
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın doven erkekler hastamıdır? |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın doven erkekler hastamıdır? kesinlikle katılıorum herşey anne babada biter onlar nası eğitim verirse ilerki hayattada bu böle devam eder |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |