![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Kadın doven erkekler hastamıdır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "kesinlikle hastadır.aslında böyle erkeklerin topluma bile çıkarılması yasaklanmalı ama ne yazıkki tasmasız gaziyorlar.kadın döven erkekler kendine güveni olmayan,kompleksli,kadını dövünce kendini erkek sanan ama aslında öyle olmayan kişilerdir.:mad:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın doven erkekler hastamıdır? kesinlikle hastadır.aslında böyle erkeklerin topluma bile çıkarılması yasaklanmalı ama ne yazıkki tasmasız gaziyorlar.kadın döven erkekler kendine güveni olmayan,kompleksli,kadını dövünce kendini erkek sanan ama aslında öyle olmayan kişilerdir.:mad: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kadın doven erkekler hastamıdır? bence eğitim almış yada almamış farketmio eğer bi konuda kadın erkekden daha başarılıysa yada daha cok taktir görüyorsa erkek kendini ezik hisseder ve bu ezikliği karsısındaki bayana siddet uygulayarak bastırır :s |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |