![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkekler Nasıl Sinir Edilir.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: nilayyy ´isimli üyeden Alıntı 1. Ilk önce askinizi ilan edin; onu da kendinize aşik edin; sonra bir yanlislik oldugunu söyleyip geri çekilin. ßu tür ßişey geLmişti ßaşıma Gerçekten çok ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #71 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #72 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. insan heralde çok kötü olur allah kimsenin başına vermesin iyi forumlar |
| | |
| | #73 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. ondan hoşlanıp gibi dawrandıktan sonra size aşkını itiraf edince ' ama ben seni yalnız arkadaşım olarak görüyorum' deyin sende kendine erkek mi diyorsun? gibi şeyler söyleyin bıyık we sakal bırakmış erkeğe ' hangi sirkte çalışıyorsun' diyin.. onun dışında başka erkekleri örnek gösterip 'bak şu böyleböyle yapıyo bi onun kadar olamadın' gibi cümleler kurun. günlerdir beklediği maç başlarken kaprislerinizle maçı izlemesine engel olun.. telefonundaki bütün kızları silin.. ilişkiyi bitirirken ' özür dilerim ama ben sadece erkeklerle ilgileniyorum, erkek taklidi yapan küçük kızlarla değil' diyin ama sonra koşarak uzaklaşmayı unutmayın:) |
| | |
| | #74 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. peki nilay sen erkek arkadaşına böylemi yapıyorsun bana biri böle yapsın vururum valla onu |
| | |
| | #75 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. Ben bile sinir oldum erkek arkadaşları bilemem ama :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |