FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Erkekler ,Vah Erkekler

Erkekler Nasıl Sinir Edilir..

YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkekler Nasıl Sinir Edilir.." başlıklı konu görüntüleniyor, "hayır utanmıcama adım gibi eminim utandırda görelim bakalım öle dicekmişim gülüm bari:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-01-2007, 11:03 PM   #31
Uye

girdapsedef has a spectacular aura aboutgirdapsedef has a spectacular aura aboutgirdapsedef has a spectacular aura about
Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir..

hayır utanmıcama adım gibi eminim utandırda görelim bakalım öle dicekmişim gülüm bari:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
girdapsedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 19-01-2007, 11:23 PM   #32
Yeni Kayıt

infinity87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

infinity87 is on a distinguished road

Alıntı:
Cerrah´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
" İnfinity " Burada bazı şeylerden uzak durup Kafa dağıtmak ve bilgilenmek için yazışıyoruz... İnsanların bazen bazı şeyleri alaya alıp konuşması insan piskolojisini düzene sokar... Realde zaten yeteri kadar herkesin canları sıkılıyor... Kurallar ve seviye çerçevesi içerisinde burada herşey paylaşılabilinir... Bence bu konuda güzel bir konu olmuş... Düşüncelerini belirttiğin için tşkler...
Bence burada birşekilde eğlenmek değil önemli olan bilği paylaşmak gırgır şamata yaparak vakit harcayacaksak bize ne yararı olacak ki :confused:
Ben formunuza lime wire yi ararken üye oldum burada bulmuştum daha sonra photoshop vb konularda mesajlar yazdım ama nedense kadınların erkekleri sinir etmeleri kadar ilgi çekici olmadı hala cevap alamadım hala bişeyler ögrenemedim :eek:

Formda gördügüme göre İslami Değerlere önem veren baya arkadaş var öbür dünyada harcadığımız boş vakitler için de sorğuya çekileceğimizi de göz önünde bulunduracak olursak
Sizce benim burada bişeyler öğrenmeden boş boş vakit geçirmem ne kadar doğru neden bizde diğer formlarda olduğu gibi güzel şeyler paylaşıp da forma renk katmıyoruz da boş boş vakit geçirip gırgır şamata yapıyoruz:confused:
Bence formun daha ilği çekici olması için teknoloji v.b. konulara da ilği göstermeliyiz.
Teşekkürler...
infinity87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 19-01-2007, 11:43 PM   #33
Eski Üye

Nil@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Nil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyor
Alıntı:
infinity87´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence burada birşekilde eğlenmek değil önemli olan bilği paylaşmak gırgır şamata yaparak vakit harcayacaksak bize ne yararı olacak ki :confused:
Ben formunuza lime wire yi ararken üye oldum burada bulmuştum daha sonra photoshop vb konularda mesajlar yazdım ama nedense kadınların erkekleri sinir etmeleri kadar ilgi çekici olmadı hala cevap alamadım hala bişeyler ögrenemedim :eek:

Formda gördügüme göre İslami Değerlere önem veren baya arkadaş var öbür dünyada harcadığımız boş vakitler için de sorğuya çekileceğimizi de göz önünde bulunduracak olursak
Sizce benim burada bişeyler öğrenmeden boş boş vakit geçirmem ne kadar doğru neden bizde diğer formlarda olduğu gibi güzel şeyler paylaşıp da forma renk katmıyoruz da boş boş vakit geçirip gırgır şamata yapıyoruz:confused:
Bence formun daha ilği çekici olması için teknoloji v.b. konulara da ilği göstermeliyiz.
Teşekkürler...
Bu konu seni niye bu kadar rahatsiz etti yada bu konuyu bana neden yakistiramadin anlamis deyilim ama burasi forum ve saygi cercevesinde herkes herseyi paylasabilir..Ayrica din bolumune bakarsan ordada actigim bi cok konu var..Ve neyi nereye acacagima ben karar veririm ama bana yakisip yakismadigina sen karar veremessin umarim anlatabildim...
Alt 19-01-2007, 11:53 PM   #34
Yeni Kayıt

Alıntı:
nilayyy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konu seni niye bu kadar rahatsiz etti yada bu konuyu bana neden yakistiramadin anlamis deyilim ama burasi forum ve saygi cercevesinde herkes herseyi paylasabilir..Ayrica din bolumune bakarsan ordada actigim bi cok konu var..Ve neyi nereye acacagima ben karar veririm ama bana yakisip yakismadigina sen karar veremessin umarim anlatabildim...

Birincisi sayğı çerçevesinde paylaşımdan söz ediyorsunuz ve bana sen diye hitab ediyorsunuz.
İkincisi ben insanların düşündüklerini rahat bir şekilde dile getirmeleri için kötü eleştirilere de açık olunmasından yanayım bu şekilde oo çok güzel olmuş harika felan desem ne siz kendinize tam anlamıyla bişey katabilirsiniz ne ben nede formda bulunan diğer arkadaşlar anlayacağınız yararsız olur formda bilgi kısırlaşması olur.
Üçüncüsü de ben size yakışıp yakışmadığı hakkında yorum yapmadım sadece form a renk katmak ve formun daha bilğilendirici olması için öneride bulundum.
UMARIM ANLATABİLDİM
Sayğılarımla...

Konu infinity87 tarafından (20-01-2007 Saat 01:45 AM ) değiştirilmiştir.
Alt 20-01-2007, 12:00 AM   #35
Eski Üye

Nil@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Nil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyor
Alıntı:
infinity87´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Birincisi sayğı çerçevesinde paylaşımdan söz ediyorsunuz ve bana sen diye hitab ediyorsunuz.
İkincisi ben insanların düşündüklerini rahat bir şekilde dile getirmeleri için kötü eleştirilere de açık olunmasından yanayım bu şekilde oo çok güzel olmuş harika felan desem ne siz kendinize tam anlamıyla bişey katabilirsiniz nede ben nede formda bulunan diğer arkadaşlar anlayacağınız yararsız olur formda bilgi kısırlaşması olur.
Üçüncüsü de ben size yakışıp yakışmadığı hakkında yorum yapmadım sadece form a renk katmak ve formun daha bilğilendirici olması için öneride bulundum.
UMARIM ANLATABİLDİM
Sayğılarımla...
Birincisi sen demek saygisizlik deyil ikincisi bi moderatore yakismiyo diye ben yazmadim yazan sizsiniz...Ucuncusude benim actigim konuyu begenmiyosaniz yorum yazmayin..
Alt 20-01-2007, 12:12 AM   #36
Yeni Kayıt

Alıntı:
nilayyy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Birincisi sen demek saygisizlik deyil ikincisi bi moderatore yakismiyo diye ben yazmadim yazan sizsiniz...Ucuncusude benim actigim konuyu begenmiyosaniz yorum yazmayin..
Benim aldığım terbiyeye göre sayğısızlıktır bunun açıklamasını yapmak istemiyorum uzun sürer vaktim yok.
Evet ikinci konuda biraz haklısınız diğer yazdığım mesajdan baya sonra bir tepki alınca unutmuşum ksr bakmayın.Tekrar belirtiyorum ben formada bilğilendirici şeylerin ilği çekmesi için tepki verdim.
Sizin açtığınız konuyu hakkında yorum yapmamamı öneriyorsunuz buna da benim ve sizin önceki mesajlarımızdan alıntılarla cevap vermek istiyorum
söylediğim gibi
-ben insanların düşündüklerini rahat bir şekilde dile getirmeleri için kötü eleştirilere de açık olunmasından yanayım
söylediğiniz gibi
-burasi forum ve saygi cercevesinde herkes herseyi paylasabilir..

Konu infinity87 tarafından (20-01-2007 Saat 01:49 AM ) değiştirilmiştir.
Alt 20-01-2007, 01:15 PM   #37
Uye

Cerrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cerrah will become famous soon enoughCerrah will become famous soon enough

" İnfinity " Burası Bilgi platformu. Fakat bilgilendirme yaparken biraz eğlenmek kafa dağıtmakta gerekli. Senin Photoshopla ilgili sorularını göremedim. Açtığın konuyu bana belirtirsen seninle ilgilenebilirim. Genel bir forum olduğumuz için her türlü konu ve görüşler mevcut forumumuzda o bakımdan bu tür rahatsızlığınızın olmaması gerekli.

Saygısızlık konusuna gelince, Nilay ve forumumuzun yönetimindeki arkadaşlarımız ile bir aileyiz ve yönetimdeki hiç bir arkadaşımın bir insana saygısızlık yapması söz konusu dahi olamaz.Size "Sen" diye hitap edilmesi içimizdeki insani sıcaklıktan kaynaklanmaktadır. Bunu yanlış anlamış olduğunuzu düşünüyorum fakat genede herkesin düşüncesi kendisine doğru gelebilir bu yüzden kusra bakmayın sizinle olan diyaloglarda size "Siz" diye hitap edileceğinden emin olabilirsiniz...

Osmanlı misali " Her dinden her toplumdan insanı içimizde barındırıyoruz "... Yani her türlü konu forumumuzda yer alıyor. Herkes kendisine lazım olan ihtiyacı olan konuya katılıyor bu kötü olarak görülmemeli aksine olumlu bakmanızı rica ediyorum.Program sorunu olanlar program bölümüne eğlenmek isteyen eğlence bölümlerimizde rahatça sörf yapabilmektedir. BU konunun kapanmasını istiyorum uzarsa muhabbet bölünür görüşleriniz için tşkler...

-------------------------------------------------------

Erkekleri sinir etmektense onlarla iç içe olalım kardeş olalım bayanlar :rolleyes: Yurtta sul cihanda sulh demiş Atamız:wink:

Konu Cerrah tarafından (20-01-2007 Saat 01:22 PM ) değiştirilmiştir.
Cerrah isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-01-2007, 02:59 PM   #38
Yeni Kayıt

Tüm mesajlarımı arattırıp Adobe Photoshop CS3 Beta ile ilğili yazdığıma bakarak bulabileceğinizi düşünüyorum.
Form da hemen her türlü konunun olduğundan haberim var benim rahatsızlığım da yok ben sadece öneride bulundum ve bunu da esprili bir şekilde dile getirmeye çalıştım.
Bence formu yeni ziyaret eden bir arkadaşımız ana sayfaya bakacak ve buradaki konuları inceleyerek bir önyarğı edinecek tabikide hiçbir olaya önyarğılı yaklaşmamalıyız ama bence burada kendine fazla bişey katamayacaklarını v.s. düşünebilirler. Yani benim anlatmak istediğim "eğer bu formun büyümesini daha fazla üye ile daha iyi şekilde ilerlemesini istiyorsanız (... yapsanız daha iyi olur) şeklinde önerilerle" formun büyümesini ve daha güzel olmasını sağlamak. Ama yok arkadaşım biz bu şekilde olmasını istiyoruz formun gelişmesi için öneride bulunmazsan sevinirim diyorsanız da siz bilirsiniz.
Öyle kırk yıllık eşlerin birbirlerine filanca hanım, falanca bey diye seslendiği damıtılmış bir kültürden de gelmiyorum; “ siz ”in sadece çoğula hitap etmek için kullanıldığı cıvık “ emmioğlu ” kültüründen de...
İnsanlara karşı genelde mesafeli olunması ve herkesle hemen yüz göz olunmamasından yanayım. Eğer “ siz” den “ sen” e geçilecekse bunun belli bir aşamadan sonra, karşılıklı ve aynı anda olmasını beklerim. Sanırım bu konuda herkesin düsturu da aşağı yukarı budur.
Günlük hayatta “siz”den “sen”e geçişi çoğu zaman farkına varmadan gerçekleştiririz. Ama burada neyi, hangi gelişmeyi ölçüt alıp da daha samimi bir hitap şekline geçeceğiz? İlk adımı kim atacak? Geçiş aynı cinsler arasında biraz daha kolay ve sorunsuz gerçekleşebilir ama farklı cinsler söz konusu olduğunda iş biraz karmaşık bir hal alıyor. Karşımdakine direkt “sen” desem ayıp kaçar mı? Onun yazışmalarını okuyan eşi, kız/erkek arkadaşı, sevgilisi, annesi/babası, kardeşi vs alınır mı? Kişi gerçekte kendisine “sen” diye hitap edilmesini istemekte midir? Bu hitaptan rahatsızdır da karşıdaki kırılır diye açıkça söylemekten -yani yazmaktan- çekinmekte midir? Bunlar önemsiz gibi görünse de bazen sıkıntılara yol açabilir.
İki hitap şekli de yerine göre sorun yaratabilir. Durumdan duruma, kişiden kişiye biri yılışık ve patavatsızca öteki soğuk ve resmi kaçabilir. Zamanla “siz” “sen”e dönüşebilir ama önce “sen” dediğin birine sonradan “siz” diye hitap edemezsin. Böyle bir dolu karmaşık sorun var.

Ben her konuya olumlu yaklaşan bir insanım ilk tepkim sadece böyle gırgır şamata için açılan ve bize gayet basit gelen konulardan doğabilecek sonuçları göz önünde bulundurmak için esprili bir dilde olmuştu.
Bencede artık bu konu burada kapansın.
Konuya ATAMIZIN söylemiş olduğu ve benim de çok sevdiğim bir sözle son vermek istiyorum.
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasî bir fikre malik olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetlerine maliktir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hâkim olunamaz.
M. K. ATATÜRK

Sayğılarımla…

Konu infinity87 tarafından (20-01-2007 Saat 03:04 PM ) değiştirilmiştir.
Alt 20-01-2007, 06:59 PM   #39
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

erkekleri sinir etmek kadar güzel bir hobi olamaz bence. ortalığı dağınık bırakmak süper, ama sadece onun eşyalarını
onairci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22-01-2007, 10:11 AM   #40
Aktif Uye

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor

infinity 87 sana birşey sormak isterim pardon size madem faydalı bilgiler aramaktaydınız kadın klübünün şamata bölümündeki işiniz neydi yanlış anlaşılmasın faydalı bölümlerde gezmek yerine demek istedim iyi forumlar, "bu arada cerrah" bana bir iki cevap yazmışsın 2-3 gündür forumda yoktum aile ziyaretleri falan ben geldim savulun artık arkadaşlar....:smile: :smile: :smile:
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil