![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkekler Nasıl Sinir Edilir.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Cerrah ´isimli üyeden Alıntı Nil Ananeciğim:) Bayanları sinir edenler benim gibilerse peki neden hala brçok kızla birlikteym :rolleyes: O zaman benim gibiler tercih ediliyor mu demeliyiz NİL Anane :biggrin: ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cerrah bu ne sanki anane'ne mektup yazar gibi yorum yapmissin..Hayir senin gibiler tercih ediliyor diyemeyiz..cunku konu kadinlari sinir etmek deyil erkekler nasil sinir edilir..Hadi okumayi sevmiyosun icerigi okumuyosunda basligadami bakmiyosun be cerrahcim...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. Konuyu istediğim şekilde devam ettirmeyi seviyorum biliyorsun :) Maksatım Erkeklerden Bayanlara geçirmek konuyu :biggrin:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. Alıntı:
ancak sen başa çıkabilirsin bence:smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: | |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. Nil mi başa çıkıyor :) Nası yapıyor bunu :cool:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. Bayanlar kastım yok ama pekte tripleri hoşuma gitmiyor:rolleyes: İşlerine gelince çok iyiler gelmeyince allah düşmanımı yanlarına yanaştırsın :biggrin:
| | |
| | #17 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bosver çısehe soz konusu ben olunca cerrah'i susturamassin aslinda kuzu gibi ama benimle ugrasmak ve konulari baska boyutlara tasimak hosuna gidiyo...Cerrah cok iyi biliyo nasil basardigimi....
__________________ |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. galiba haklısın kadınları sinir edip onlarla uğraşmak cerrah' ın hoşuna gidiyor galiba :smile: :smile: :smile: |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. Sinir etmek mi :) Kuru iftira... Abla benim kadar uslu sessiz biri var :)
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Nasıl Sinir Edilir.. cerrah pardon ama sen sesiz ve uslumusun inanmıorum ya:biggrin: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |