![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkek Severse boyle sever" başlıklı konu görüntüleniyor, "cerraha katılmıyorum.günümüzde sadık olmayanlar varsa o da erkeklerdir. hiçbir erkeğin iilk baştaki özellileri taşıdığına inanmıyorum herşey göstermelik.tavlayana kadar.bir kadın severse herşeyi yapar ama erkeklerde bunu düşünemıyorum...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek Severse boyle sever cerraha katılmıyorum.günümüzde sadık olmayanlar varsa o da erkeklerdir. hiçbir erkeğin iilk baştaki özellileri taşıdığına inanmıyorum herşey göstermelik.tavlayana kadar.bir kadın severse herşeyi yapar ama erkeklerde bunu düşünemıyorum. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkek Severse boyle sever |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek Severse boyle sever zaten sen futbol liginden vazgeçemiyorsan hiiiiç evlenme arkadaşım o topla yat topla kalk ..ağlayacak çok zormuş.nedemek bu ya insan gerçekten seviyorsa sevdiği için yapamıcağı,yıkamıcağı şey yoktur.sen zaten sevdiğini(olursa)ilk sıraya koymuyorsun oda seni koymaz merak etme sen futbol liginle vakit geçirirken sevdiğinde sensiz iyi vakit geçirir....:wink: |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Erkek Severse boyle sever bence once erkegın sevmesı lazım oda nerdeeee digelımkı sevdı bole bır erkek varsa oda nerdeeee bence ıster erkek olsun ıster kadın sevdıkten sonra hepsınıde erkektekadında yapar haksızmıyım?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkek Severse boyle sever bunları yapmayan bı erkegınde ben coook sevecegıne ınanırım...her sey bunlardan ıbaret degılkı hayatta... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |