![]() |
|
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Çapkınlık Rehberi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aynı anda iki kadını nasıl idare edebilirim? Eşimi aldatıyorum, anlamaması için nasıl davranmalıyım? Sevgilim evli olduğumu bilmiyor, söylemesem olur mu? Eşimi aldattım, kendimi nasıl affettirebilirim? Eşimi yalnızca bir kez aldattım, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynı anda iki kadını nasıl idare edebilirim? Eşimi aldatıyorum, anlamaması için nasıl davranmalıyım? Sevgilim evli olduğumu bilmiyor, söylemesem olur mu? Eşimi aldattım, kendimi nasıl affettirebilirim? Eşimi yalnızca bir kez aldattım, ona söylemem gerekir mi?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24727 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çapkınlık Rehberi Forumdaki en nezih paylaşımlardan biri olmuş.Mehmet COŞKUNDENİZ hocamla ilim irfan öğreniyoruz.Ofli hoca gibi talihsiz paylaşımlarda bulunmamanız temennilerimle.. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 389 Rep: 38636 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çapkınlık Rehberi Ben bu adamı hiç sevmedim bu adam aşk doktoru felan değil resmen ........dinlemeyin bunu baylar;kadınları psikopat yapacaksınız valla..... |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 622 Rep: 62023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çapkınlık Rehberi Eşimi aldatıyorum, anlamaması için nasıl davranmalıyım? mııı.. anlamayan kadın yoktur asla yoktur anlamayan ya ottur ya da işine gelmıyordur anlamak.. Sevgilim evli olduğumu bilmiyor, söylemesem olur mu?muymuşş söylesen de olur söylemesen de sen asıl evdekı karını düşün be sevgılını düşüncegıne Eşimi aldattım, kendimi nasıl affettirebilirim..miii çok beklersın sahıp olsaydın kendınee affetmek falan yokk Eşimi yalnızca bir kez aldattım, ona söylemem gerekir mi?miymişş o coktan anladı zaten senın tavırlarından sen sonrasını düşün asıl
__________________ Eftelya |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24565 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çapkınlık Rehberi Ben bu adamı seyretmiştim vaktinde , eğlencelidir. Ama boştur çapkınlık rehberi ; bu iş öğrenilmez gibi geliyor bana , yani genlerinde vardır. Neyse ben gidiyordum videoları seyredecek vaktim yok ama gene güzeldir eminim, adam iyi konuşuyor. Kulaktan dolma iş yapmayın, çapkınla takılın ihtisasınızı onun yanında yapın, görerek öğrenmek , pratik herzaman iyidir :)) sevgiler saygılar vs vs
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |