![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "evlilik;" başlıklı konu görüntüleniyor, "EVLİĞİN İLK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşık mısın? Damat: Taaaabiki. Gelin: ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evlilik; EVLİĞİN İLK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşık mısın? Damat: Taaaabiki. Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabi ki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet. Gelin: AŞKIM. EVLİLİĞİN YEDİNCİ SENESİNDE: [ lütfen YUKARIDAKİ konuşmayı bu defa AŞAĞIDAN YUKARIYA doğru okuyunuz !!!!] alıntıdır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: evlilik; aAcaba her evlilik için bu kaçınılmaz bir kadermi?
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evlilik; |
| | |
| | #4 | |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31882 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evlilik; Alıntı:
bu işin mizahi yönü tabi ki ama yine bu işi iyi ya da kötü hale getiren insanlar karşılıklı saygı başka hiç birşeye gerek yok o oldukça evlilik ayakta kalır saygının bittiği noktadan sonra olacaklar anlatılmaz yaşayanlar bilir arladaşlar herkes mutlu olsun ve sevip saysın birbirini...................
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |