![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkekler kaç beden kadın sever?" başlıklı konu görüntüleniyor, "İngiltere'de yapılan bir araştırma kadınların kilo konusunda daha tutucu olduğunu gösteriyor, 36 beden bayan esasında bütün kadınların olmak istediği bir vücuda sahip, yani kadınlar ne kadar ince olurlarsa o kadar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkekler kaç beden kadın sever? İngiltere'de yapılan bir araştırma kadınların kilo konusunda daha tutucu olduğunu gösteriyor, 36 beden bayan esasında bütün kadınların olmak istediği bir vücuda sahip, yani kadınlar ne kadar ince olurlarsa o kadar kendilerini beğeniyor ve sevileceklerini umuyorlar. Oysa ki erkeklere göre bir kadın 42 olmalıymış:)) Supermeydan Erkekleri Siz Kaç beden Kadın seviyorsunuz?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 7532 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kaç beden kadın sever? ben bedenindne pek anlamıyorumda etine dolgun olmalı balık etli olmalı öyle ip ince zayıf oluyolar birşeyde anlaşılmıyo en iyisi balık etli olacak |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 700 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kaç beden kadın sever? idaalimdeki kadin balik etinde kumral ve boyu enaz bir 17o olmali afrikali ac insanlarin vucudu gibi deyil. |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kaç beden kadın sever? ben secme hakkimi kullandim, |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O zaman evde kaldım çünkü ben 34 bile değilim
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 82 Rep: 8110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kaç beden kadın sever? erkekler beden den ziyade nefes alip almadigiyla ilgilenir:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 7532 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler kaç beden kadın sever? hanburger ye kola iç onalr kilo aldırırm mavi gece bo lbol mantı yee makarna yee üç öğün deği lbşe öğün yee yap itşe bieşyle ral kilo :D |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |