![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Baba Olmak..." başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Baba Olmak...
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 7532 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Baba Olmak... babalıgın nası lbir duygu oldugunu baba olmadan bilemem ama babamın yaptıklarını nedne yaptıgını hiç anlamış değilim açıckası pek babamı sevmiyorumda |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Baba Olmak...
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Baba Olmak... Emeğinize sağlık, iki fotoğrafta bir çok şeyi anlatıyor. Bu arada araya giren üyenin hiçte hoş olmayan cevabı konuya katkı değil gölge düşürmüş, yanlış bir söz sarfetmiş ve yerinide seçememiş. Daha duyarlı olması kendine yarar, çevresine de pozitif etki sağlar. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 834 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Baba Olmak... insan anne babayi sevmezmi pusucukut arkadasin neden bu davranisicinde oldugunu anlamis deyilim. |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Baba Olmak... Alıntı:
Babana kızgınlık sezdim sende ama bu inan sevmeme değil. Eminim baban da seni anlamıyordur. Babalar hiç göstermesede mutlaka çocuklarını severler. Tahminim baban senin tarzını anlamıyor ve sen de buna bozuluyorsun. En büyük kuşak çatışması şimdiki nesille bir önceki nesil arasında yaşanıyor. Neden dersen bilgisayar çağının gençleri çok hızlı yaşıyorlar. Dinlediğiniz müzik tarzlarıda eminim babana saçma geliyordur. Mesela benim babam da bana sinemaya gidiyorum diye sürekli söylenir. Halbuki eskiden kendisi sinemadan çıkmazmış. Şimdi televizyon var ne gerek var diyor. Ne derse desin babam yüreğimin ve başımın tacı her zaman...Unutma baba atadır. Aslında onlar bizim yaşlarımızda oldular ama biz onların yaşlarında hiç olmadık. Biraz daha bize anlayışla yaklaşmaları lazım ama olmuyor işte... Pusucu kardeşim babası olmayan yetim çocukları düşün ve baban olduğu için lütfen şükret. Ne kadar kızarsan kız baban hakkında böyle şeyler yazma lütfen. Eğer baban bu yazını görmüş olsa emin ol çok yaralanırdı. Babalığın ne olduğunu ancak baba olduğunda anlarsın. İyi forumlar
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |