![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eğer bir kadına bir şeyi yapacağınız söylediyseniz mutlaka yapmalısınız. Yapmadığınızda gelecekle ilgili şüpheleri olabilir. İkinize de bir iyilik yapın ve tumanız gereken sözleri okuyun! "Seni birazdan arayacağım" Kız arkadaşınızla konuşurken ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri Eğer bir kadına bir şeyi yapacağınız söylediyseniz mutlaka yapmalısınız. Yapmadığınızda gelecekle ilgili şüpheleri olabilir. İkinize de bir iyilik yapın ve tumanız gereken sözleri okuyun! "Seni birazdan arayacağım" Kız arkadaşınızla konuşurken acıktınız. Bir sandviç yapacağınızı ve yedikten sonra onu tekrar arayacağınızı söylediniz. Aradan iki saat geçtikten sonra genellikle erkekler aramaz ve sevgiliniz nerede olduğunuzu merak eder. Siz onu tekrar arayacağınızı söylediğinde 5 dakika sonra kendisini arayacağınızı düşünür. Çoğu erkek bu hatayı yapar. Eğer işiniz iki saat sürecekse, ilgilenmeniz gereken birkaç şey olduğunu ve daha sonra arayıp aramayacağınızı sorun. "Ben hallederim" Meşgul birisiniz ve işleriniz çok yoğun. Banyonun musluğu da bozuk. Sevgiliniz musluğu tamir edip edemeyeceğinizi sorduğunda, edebileceğinizi söylediniz. Eğer verdiğiniz sözü unutup musluğu tamir etmezseniz, başınızın etini yiyebilir. Gelecek sefere başka bir ricada bulunduğunda, gerçekten ilgilenebileceğiniz, müsait bir zamanı söyleyin. Böylece o da bir daha ne zaman yapacağınızı sormaz ve size güvenir. "Gideriz" Kadınlar, hafta sonu veya tatillerinizi nasıl geçireceğiniz konusunda planlar yaparlar. Erkekler ise, evde kalıp uzanarak keyif yapmak ister. Gitmeyeceğiniz bir yere sakın geçiştirmek için gidebiliriz diye söylemeyin çünkü gitmek zorunda kalırsınız. Zaman zaman ona siz sürprizler yapın. Bir restorandan yer ayırtın ve hatırlatmalarını isteyin. "7'de orada olacağım" Kadınlar genellikle buluşmaya her zaman geç kalırlar. Ancak bir kızla buluşacağınızda genel kanı sizin orada on u bekleyeceğinizdir. Ancak sizin geç kalmanız onunla artık ilgilenmediğiniz, onu önemsemediğiniz izlenimine kapılmasına neden olabilir. Eğer geç kalacaksanız onu arayın. Böylece yanlış anlaşılmalara son verirsiniz. kaynak Erkekler nekadarda sözler veriyorsunuz siz öyle
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri Erkek bunlar, gayet normal, verdikleri sözü tutmamaları, ondan sonrada neden güvenmiyorsun derler:@
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri Güvenmemektede ozaman çok haklıyız değilmi ama :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri Evet ablacım, çok haklıyız, malesef, hatta hep biz haklıyız, haklı olmayı hiç sevmiyorum:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri Malesef bende hiç sevmiyorum ama yapılacak bişey yok erkeğin özünde var bi tuttarsızlık (şimdi bana burdaki erkekler kızmasın istisnalarda kaideyi bozmazmış) oyüzden sıkma canını gün gelir adalet yerini bulur doğru olmaktan sen yine de şaşma tatlım:Entusiasmado:
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri -------------------------------------------------------------------------------- Erkeklerin Ayrıldıktan Sonraki İlk 60 Saniyesi 1-acaba 2-yanlış 3-mı 4-yaptım 5-yoksa 6-doğru 7-mu 8-ulan 9-güzel 10-kızdı 11-allah 12-için 13-iyi de 14-kızdı 15-ama 16-çok 17-kıskançtı 18-yahu 19-her 20-şeyime 21-karışıyordu 22-bir rahat 23-haraket 24-edemiyordum 25-ama 26-gözleri 27-masmaviydi 28-deniz 29-gibi 30-gözleri 31-vardı 32-içinde 33-kayboluyordum 34-huzur 35-buluyordum 36-saçları ipek gibi 37-her dokunuş 38-ayrı mutluluktu 39-simsiyahtı 40-offf 41-kaFana ... olm 42-kaçırdın canım hatunu 43-bunun gibisini bir daha 44-zor bulursun 45-köşeyi dönmeden seslensem 46-seni seviyorum desem 47-inanır mı acaba 48-hadi olm de işte deli gibi seviyorsun 49-nerde sende o cesaret olm 50-senden bir b.k olmaz 51-hadi olm bırak şu inadı 52-bağır avazın çıktığı kadar 53-ya beni terlerse 54-rezil olurum 55-niye terslesin ki ya 56-seni seviyorum derdi bana hep 57-bağır hadi bağır 58-köşeyi döndü hatun allah belamı versin 59- ulan maç vardı ya maçı kaçırıyorum 60- taksiiiiiiii |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri Valla bunlar araştırılmış, eğer senin de elinde var ise bayanların tutamadıkları sözler, sende ekle:))
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri Tamam sustum, hiç bir şey demiyorum, böyle cinslerde vardır:) Ama ben bunlara hiç uymuyorum:)
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri Evet ya, bazen bazı şeyleri görmezden gelmek daha iyi oluyor, ben de şu aralar böyle yapıyorum:)
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri O benim sırrım, söyleyemem:))
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |