![]() |
|
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Valla ben gene tartışırız bir şey olur ayrılırız diye bazı şeyleri görmezden geliyorum, ama tabi anlayış karşılıklı.. Bırak kendi haline, nasıl istiyor ise öyle yapsın:))..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri Valla ben gene tartışırız bir şey olur ayrılırız diye bazı şeyleri görmezden geliyorum, ama tabi anlayış karşılıklı.. Bırak kendi haline, nasıl istiyor ise öyle yapsın:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Tutamadıkları Sözleri Kız arkadaşın için kızdan yardım ister isen böyle cevap alırsın ne bekliyordun ki ![]() Rahat bırak sende sevgilini ya, ne olcak güven sevgiline Ya da sürekli onun ile ilgilen ki gözünün önünde olsun
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |