![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "kaprisli erkek" başlıklı konu görüntüleniyor, "efendim kaprisli erkek tabir-i caizse ( ki caiz ) kari gibi dedigimiz erkektir. lakin her kız kaprisli mi olur? kapris, trip, naz kızlara has özellik midir? hayır..! öyle olsa böyle ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaprisli erkek efendim kaprisli erkek tabir-i caizse ( ki caiz ) kari gibi dedigimiz erkektir. lakin her kız kaprisli mi olur? kapris, trip, naz kızlara has özellik midir? hayır..! öyle olsa böyle bi başlık açılırmıymış? .açılmazmış.! demek ki neymiş? biliyoruzda konuşuyormuşuz.. erkegin de kaprislisi olur. çekilir mi? çekilmez. usandırır, bıktırır. ehhh eytere beee başlarım sana da kaprisine de dedirtir. bu tip erkekler, aynen bir kırılgan minik kuş edasıyla her denilene küser, her yanlış harekete boz küstüm derler. e bu kadar narinlik, bu denli hassasiyet çoğu insanı kasar. pakmuklara sarıp sarmalamak külliyen abartı olmakla birlikte, genelde şarkılarda, filmler de geçen bir hadisedir.. şahsen kaprisli erkek sevmeyen biri olaraktan, o vatandaşları pamuklara sarıp sarmalamak şöyle bir yerde dursun; onun yerine 5 kattan aşağı sallandırmayı tercih ederim... kaprisli kadından daha dayanılmaz olan erkektir. kadın denen yaratık şımarıktır. doğasında vardır bu. hep şımartılmıştır ve bu yüzden kapris üzerine yapışmış gibidir biraz da. buna rağmen çekilmeyen kadınlardan daha fenadır bu durumdaki erkek. öncelikle kapris yaptığını kabul etmez. kadına kaprislisin dersen durup düşünür, erkeğe dersen itiraz etmeye başlar. sonra bu kaprisi örtmek için başka bahaneler bulur. karşısındaki salaksa kanar hemen. sevgili zeytinyağı beyimizi baş köşeye oturtur. yalnız salak değilse işler kızışır. haksızsın deyip yüzüne vurulur bu kaprisli erkeğin. o zaman da kötü olan siz olursunuz. şımartmadığınız için, haksızlığını gördüğünüz, kapsini çekmediğiniz için kötü siz olursunuz. bakar ki kaprisi geçmiyor size, çeker gider. siz de biraz sinir olmuş, biraz da gülümsereyek ne halin varsa gör dersiniz içinizde. annesi tarafından şımartılmış, tüm kadınlardan aynı muameleyi göreceğini sanan erkektir özünde, yani suçsuzdur bir nevi onu bu hala getiren de bir kadındır. bu yüzden 25 yaşında bile en sevdiği kadın annesidir, ve bu hiçbir zaman değişmeyecektir. odip kompleksini surekli yasayan erkektir. ekşi sözlük. sizce çekilrimi böyle erkekler?yada varmı aramızda böyle erkekler?? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 29 Rep: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kaprisli erkek Böyle anlattığın gibi kaprisli erkekler bana göre yoktur.Çünki kapris erkeğin doğasında yoktur.Kapris dediğin nedirki anlamsız bir şekildir
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kaprisli erkek senin bilmediğin erkekler içanadoluda yaşıyor o zaman:)) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 29 Rep: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kaprisli erkek yok sanmam ordada yoktur
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kaprisli erkek ştt damarıma basma bak var diyosak var bi bilidğimiz...... |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 29 Rep: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kaprisli erkek yahu öyle erkek yokturr
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kaprisli erkek karadenizlisin ya seninde damarın tuttu şimdi...:))))) |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 29 Rep: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kaprisli erkek ha şöyle şunu bileydin ne diyorsak o
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kaprisli erkek tamam laz uşağı..:))saatin geldi:))(şaka yapıyorum) |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 29 Rep: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kaprisli erkek bak ben kazandım.)))
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |