![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "erkek olmak..." başlıklı konu görüntüleniyor, "**ERKEK OLMAK; Hayatına bir sürü kadın girmesi değildir, önemli olan kaç kadını gerçekten sevdiği ve onlara ne kadar değer verdiğidir... **ERKEK OLMAK; Geniş omuzlara sahip olmak değil önemli olan, kaç ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkek olmak... **ERKEK OLMAK; Hayatına bir sürü kadın girmesi değildir, önemli olan kaç kadını gerçekten sevdiği ve onlara ne kadar değer verdiğidir... **ERKEK OLMAK; Geniş omuzlara sahip olmak değil önemli olan, kaç kadına o omuzlara yaslanacak kadar güven verdiğidir... **ERKEK OLMAK; Kalın bir sese sahip olmak değil önemli olan,nazik ve duygulu cümleler kurabilmektir... **ERKEK OLMAK; Romantik bir ortamda güzel sözler fısıldamak değil önemli olan, her sözünün kalbinden gelmesidir... **ERKEK OLMAK; Vurdu mu oturtmak değil, önemli olan dokunuşundaki yumuşaklıktır... **ERKEK OLMAK; Büyük ve ağır eşyaları kolay kaldırmak değil önemli olan, hayatın yükünü cesurca taşıyabilmektir... **ERKEK OLMAK; Kıllı bir vücuda sahip olmak değil, önemli olan o vücutta nasıl bir kalp taşıdığıdır... **ERKEK OLMAK; Yatakta iyi olmak değil, önemli olan, sevişmenin sevişmeden öte bişey olduğunu kavrayabilmektir... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: erkek olmak... Teşekkür ederim.. Beni çok güzel anlatmışsın kardeşim..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkek olmak... vavv öylemi tebrik ediyorum karde şimm:)) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: erkek olmak... Bence sonunda değil olan cümlelerde önemlidir.Yani Tiz sesli,tırsak,baston gibi erkeği hangi bayan sever allah aşkına? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |