![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Zengin Kadın Delikanlıyı bozarmı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadının erkekten daha fazla para kazanıyor olması erkekleri rahatsız eder mi? Erkekler görüş bildirsin Lütfen! :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zengin Kadın Delikanlıyı bozarmı? Kadının erkekten daha fazla para kazanıyor olması erkekleri rahatsız eder mi? Erkekler görüş bildirsin Lütfen! :)
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Zengin Kadın Delikanlıyı bozarmı? Alıntı:
Haremlik selamlık forum mu olurmuş? ![]() Ben şahit olduğum bir konuyu anlatacağım. Bir akrabamız çok aşık olduğu bir erkekle evlendi. Evlenmeden önce erkek daha çok para kazanıyordu. Evlilik sonrası kadın çok iyi bir işe girdi. Çok yüksek bir maaş almaya başladı. Adam bunu kompleks yaptı ve evde huzursuzluk çıktı. Bir sene sonra boşanmaya karar verdiler ve ayrıldılar. Demek ki kadının fazla para kazanması erkeği rahatsız ediyormuş. | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 345 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Zengin Kadın Delikanlıyı bozarmı? Demek ki kadının fazla para kazanması erkeği rahatsız ediyormuş.[/quote] Beni rahatsız etmez ben yatarım o çalışır beraber geçiniriz. ![]() |
| | |
| | |