![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Çirkin erkeklere müjde" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kim demiş kadınlar çirkin erkekleri sevmez diye.. Aslında onların gözü çirkinlerde! Neden mi? haber3..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çirkin erkeklere müjde Çirkinlik bakış açısına göre değişir. Mesela Yılmaz Güney'e çirkin kral lakabı takılmış. Ama bana sorsanız bence çok karizmatik bir adam. Ve hiç de çirkin falan da değil.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Çirkin erkeklere müjde ama bunu kabul etmek gerekir ki; çirkin erkekler genelde çok daha romantik oluyolar... tabi benim fikrim... ayrıca etrafıma o kadar dikkat ettimki güzel kızlar çirkin erkeklerle birlikte oluyo.yakışıklı erkeklerde çirkin kızlarla birlikte oluyo yani birbirlerini tamamlıyolar... |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çirkin erkeklere müjde cirkin erkek yoktur az bira vardir (gobekli olanlar icin ) cirkin erkek yoktur,nefes alsin yeter..:P cirkin erkegi siselerce votka bile kurtaramazken,cirkin kadin yoktur az votka vardir derler... dimi...erkek yada kadin kendine bakan her kisi (ler)guzeldir ,yakisiklidir bunlar insanin yuzunde degil aklinda ve yureginde olmalidir...diyebilecegim ben..
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |