![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ikiside hiç bişey yapmıyormuş gibi gözüksede arka planda kullanıcıdan habersiz çok iş çevirir ikisininde birden neye bozulduğunu anlamak zordur ikisinide başkalarının kullanması hoşunuza gitmez ikiside saatlerce izlenmeye değer ;)))) ikiside ..."
| Anketimiz: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? | |||
| ikiside hiç bişey yapmıyormuş gibi gözüksede arka planda kullanıcıdan habersiz çok iş çevirir | | 7 | 22,58% |
| ikisininde birden neye bozulduğunu anlamak zordur | | 12 | 38,71% |
| ikisinide başkalarının kullanması hoşunuza gitmez | | 3 | 9,68% |
| ikiside saatlerce izlenmeye değer ;)))) | | 3 | 9,68% |
| ikiside hassastır sağı sol belli olmaz biri hard disc yakar diğerinin migreni tutar | | 5 | 16,13% |
| ikiside elektrik almak ister | | 3 | 9,68% |
| ikiside bağımlılık yapar | | 5 | 16,13% |
| ikiside belirli aralıklarla error verir | | 3 | 9,68% |
| verim almak için ikisinede nazik davranmak gerekir | | 7 | 22,58% |
| ikiside bozulduğunda hiç dediğinizi yapmaz | | 12 | 38,71% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? ikiside hassastır sağı solu belli olmaz biri hard disc yakar diğerinin migreni tutar... bu çok güzeldi... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu anketi okurken gülümsediğimi hatırlıyorum.Ama,nedense aklıma bunu yazan kişinin maço görüşlü biri olduğu takıldı.Kendisini kadın kullanıcısı olarak görmesi çok ilginç. Evet gülümsedim ilk okuduğumda,çünkü kadın ruhunu hesaba katmayan makinayla bir tutan insanların olduğunu bir kez daha görmek acıttı içimi ve benim içim acıdığında gülümserim nedense.Belki de düzelir belki iyimserliğini taşıdığım içindir. Unutmayız lütfen BİLGİSAYARANIZ SİZİ SEVEMEZ,KAPRİSLERİNİZE,KABALIKLARINIZA,İNATLARINIZ A SEVGİYLE KARŞILIK VEREMEZ. Tepkimi abartılı bulabilirsiniz ki çoğunun böyle düşüneceğine de eminim.Duygularımızın hiçe sayılıp makinaya benzetilmesi abartılı benim için.ÜZÜCÜ |
| | |
| | #4 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? ikisininde birden neye bozulduğunu anlamak zordur Galiba bu bana ve bilgisayarıma çok uyuyor:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? bence çok saçma ben hiç bir benzerlik bulamadım
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Bence hiç biri değil |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? ben ılk secenegı ısaretledım ama ben yutmam |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Bence üçüncüyü işaretledim, bilgisayarımı bir başkasının kullanması hiç hoşuma gitmez, benim bilgisayarım:) Eee erkekler içinde herhalde eşlerini, sevgililerini bir başkasının kullanması hoşlarına gitmez, yani bence hiç hoş değil.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Alıntı:
| |
| | |
| | |