FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Erkekler ,Vah Erkekler

Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ?

YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ikiside hiç bişey yapmıyormuş gibi gözüksede arka planda kullanıcıdan habersiz çok iş çevirir ikisininde birden neye bozulduğunu anlamak zordur ikisinide başkalarının kullanması hoşunuza gitmez ikiside saatlerce izlenmeye değer ;)))) ikiside ..."

Anketimiz: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ?
ikiside hiç bişey yapmıyormuş gibi gözüksede arka planda kullanıcıdan habersiz çok iş çevirir 7 22,58%
ikisininde birden neye bozulduğunu anlamak zordur 12 38,71%
ikisinide başkalarının kullanması hoşunuza gitmez 3 9,68%
ikiside saatlerce izlenmeye değer ;)))) 3 9,68%
ikiside hassastır sağı sol belli olmaz biri hard disc yakar diğerinin migreni tutar 5 16,13%
ikiside elektrik almak ister 3 9,68%
ikiside bağımlılık yapar 5 16,13%
ikiside belirli aralıklarla error verir 3 9,68%
verim almak için ikisinede nazik davranmak gerekir 7 22,58%
ikiside bozulduğunda hiç dediğinizi yapmaz 12 38,71%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-03-2008, 10:35 AM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
stat Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ?

1. ikiside hiç bişey yapmıyormuş gibi gözüksede arka planda kullanıcıdan habersiz çok iş çevirir
  2. ikisininde birden neye bozulduğunu anlamak zordur
  3. ikisinide başkalarının kullanması hoşunuza gitmez
  4. ikiside saatlerce izlenmeye değer ;))))
  5. ikiside hassastır sağı solu belli olmaz biri hard disc yakar diğerinin migreni tutar
  6. ikiside elektrik almak ister
  7. ikiside bağımlılık yapar
  8. ikiside belirli aralıklarla error verir
  9. verim almak için ikisinede nazik davranmak gerekir
  10. ikiside bozulduğunda hiç dediğinizi yapmaz

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 24-03-2008, 12:29 AM   #2
Uye

sarahhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

sarahhh has a spectacular aura aboutsarahhh has a spectacular aura about
Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ?

ikiside hassastır sağı solu belli olmaz biri hard disc yakar diğerinin migreni tutar...
bu çok güzeldi...
sarahhh isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 24-03-2008, 12:20 PM   #3
Yeni Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor
rose Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ?

Bu anketi okurken gülümsediğimi hatırlıyorum.Ama,nedense aklıma bunu yazan kişinin maço görüşlü biri olduğu takıldı.Kendisini kadın kullanıcısı olarak görmesi çok ilginç.
Evet gülümsedim ilk okuduğumda,çünkü kadın ruhunu hesaba katmayan makinayla bir tutan insanların olduğunu bir kez daha görmek acıttı içimi ve benim içim acıdığında gülümserim nedense.Belki de düzelir belki iyimserliğini taşıdığım içindir.
Unutmayız lütfen
BİLGİSAYARANIZ SİZİ SEVEMEZ,KAPRİSLERİNİZE,KABALIKLARINIZA,İNATLARINIZ A SEVGİYLE KARŞILIK VEREMEZ.
Tepkimi abartılı bulabilirsiniz ki çoğunun böyle düşüneceğine de eminim.Duygularımızın hiçe sayılıp makinaya benzetilmesi abartılı benim için.ÜZÜCÜ
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 12:29 PM   #4
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
meys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu anketi okurken gülümsediğimi hatırlıyorum.Ama,nedense aklıma bunu yazan kişinin maço görüşlü biri olduğu takıldı.Kendisini kadın kullanıcısı olarak görmesi çok ilginç.
Evet gülümsedim ilk okuduğumda,çünkü kadın ruhunu hesaba katmayan makinayla bir tutan insanların olduğunu bir kez daha görmek acıttı içimi ve benim içim acıdığında gülümserim nedense.Belki de düzelir belki iyimserliğini taşıdığım içindir.
Unutmayız lütfen
BİLGİSAYARANIZ SİZİ SEVEMEZ,KAPRİSLERİNİZE,KABALIKLARINIZA,İNATLARINIZ A SEVGİYLE KARŞILIK VEREMEZ.
Tepkimi abartılı bulabilirsiniz ki çoğunun böyle düşüneceğine de eminim.Duygularımızın hiçe sayılıp makinaya benzetilmesi abartılı benim için.ÜZÜCÜ
Canım bu anketi açan benim.Yani bayanım bende merak etme.Avatarımdada bayan resmi var ve bayan diyede yazıyor zaten.Konunun maçolukla ne alakası var onu anlayamadım.Bu konuyu açarken bende gülümseyerek açtım.Çünkü espiri amacıyla açılmış bir konuydu.Konuyu bukadar abartmanın anlamı yok bence.

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 04:39 PM   #5
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

ikisininde birden neye bozulduğunu anlamak zordur
Galiba bu bana ve bilgisayarıma çok uyuyor:)
Alt 24-03-2008, 05:21 PM   #6
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

bence çok saçma ben hiç bir benzerlik bulamadım
Alt 24-03-2008, 07:18 PM   #7
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Fatma Yılmaz is on a distinguished road

Bence hiç biri değil
Fatma Yılmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 07:23 PM   #8
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

ben ılk secenegı ısaretledım ama ben yutmam
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-03-2008, 08:52 PM   #9
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Bence üçüncüyü işaretledim, bilgisayarımı bir başkasının kullanması hiç hoşuma gitmez, benim bilgisayarım:)
Eee erkekler içinde herhalde eşlerini, sevgililerini bir başkasının kullanması hoşlarına gitmez, yani bence hiç hoş değil.
Alt 25-03-2008, 02:01 AM   #10
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
10.ikiside bozulduğunda hiç dediğinizi yapmaz
ben bunu işaretledim .ikiside bozuldumu iyi olmuyor arkadaşlar
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:20 AM .