![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğangüneş ;ben anketten sonra yazdım eleştirimi.Kızgınlıktan olsa gerek yazanın cinsiyetini de araştırmadım.Yazanın bayan olduğunu duyunca içim biraz daha acıdı. Bu arada eleştrimin abartılı olup olmadığını ONARİCİ nin yorumunu okuda sonra ..."
| Anketimiz: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? | |||
| ikiside hiç bişey yapmıyormuş gibi gözüksede arka planda kullanıcıdan habersiz çok iş çevirir | | 7 | 22,58% |
| ikisininde birden neye bozulduğunu anlamak zordur | | 12 | 38,71% |
| ikisinide başkalarının kullanması hoşunuza gitmez | | 3 | 9,68% |
| ikiside saatlerce izlenmeye değer ;)))) | | 3 | 9,68% |
| ikiside hassastır sağı sol belli olmaz biri hard disc yakar diğerinin migreni tutar | | 5 | 16,13% |
| ikiside elektrik almak ister | | 3 | 9,68% |
| ikiside bağımlılık yapar | | 5 | 16,13% |
| ikiside belirli aralıklarla error verir | | 3 | 9,68% |
| verim almak için ikisinede nazik davranmak gerekir | | 7 | 22,58% |
| ikiside bozulduğunda hiç dediğinizi yapmaz | | 12 | 38,71% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Doğangüneş ;ben anketten sonra yazdım eleştirimi.Kızgınlıktan olsa gerek yazanın cinsiyetini de araştırmadım.Yazanın bayan olduğunu duyunca içim biraz daha acıdı. Bu arada eleştrimin abartılı olup olmadığını ONARİCİ nin yorumunu okuda sonra yaz. Arkadaş zaten benim yorumladığım anlamda yorum yapıp cevaplamış. Ne diyebilirim ki, bundan sonra ki konularını hemcinslerinin abartılı bulmayacağı konulara ayır.Yoksa ben abartılı cevap yazmaktan kendimi alamıyacağım.:Extranado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Ya eleştirmeden yapamıyacağım,avatarınızda ki resim pek öyle kadınların takdirini toplayacağınız bi resim değilde,erkeklerin dikkatini çekecek bi obje gibi duruyor.Bir bayan olarak daha seçici olsanız.Yazı için öneriler ikonlar daha şirin bence |
| | |
| | #13 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Alıntı:
Özet olarak : Ne erkekler bilgisayarlarını cinsel taciz ediyor,Nede patronlarının işlerini yapan kadınlar kötü kadın oluyor.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #14 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Alıntı:
Lütfen Kuralları okuyunuz,
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #15 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Alıntı:
3. şıkta öyle yazılmış, ben ona göre cevaplarmış idim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #16 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Alıntı:
Sen once benim bütün konularıma bak ondan sonra yorum yap.Benim normalde espri,gırgır türünde açılmış çok konumu bulamazsın.Bütün konularıma bak gorürüz o zaman nasıl yorumlar yazdığını...:Entusiasmado: Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | ||
| | |
| | #17 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? bu mesaj lardan sonra fikrimi değiştirdim ve oy kullanmaya karar verdim tabi ki müsade ederseniz ben oyumu ikinci şık olarak seçtim Alıntı:
| |
| | |
| | #18 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Emin ol doğangüneş bi çok kişinin takdirini toplamış vede toplıyacak biridir.Nerden bu kanıya vardın bilmiyorum ama bi resim seni bukadar fitillemese gerek.Bence seçici olucak biri varsa oda sizsiniz çünkü kelimelerinizin nereye gittiğini dahi bilmeden konuşuyorsunuz.Ayrıca konu başlıktan çıkmış farklı boyutlara girmiş,lütfen başlığı katletmeyelim.İyi forumlar...
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Sanırım eleştiriyi kabul edemeyecek kadar olgunlaşmamış bir gurubun içindeyim.Diğer üyelerin yaptığı gibi iyi yönde sözler yazsam yükseLL admin dahil herkesin takdirini kazanacaktım.Konuyu açarken eleştirilerin iki yönde gelebileceğini ve ikisinede saygı duyulması gerektiğini bilmelisiniz.Bu arada SAÇMALAMA kelimesini kullanmanızı esefle kınıyorum.Size bu hakkı admin olmak mı veriyor merak ettim.Çünkü ben sizden 8 yaş büyüğüm gerçe bu formda admin olmak önemlidir aradaki yaş farkı değil.Sizin önce ki yazılarınızıda okudum.Farkındaysanız diğerlerine eleştiri yazmadım buna yazdım.Eleştirilerimide genel tutmadım bu konuya bağladım. İşin açıkçası hayal kırıklığına uğramış durumdayım. |
| | |
| | #20 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar ve kadın arasında ki benzerlikler içinde en güzeli hangisi ? Alıntı:
Ayrıca doğangüneş cidden çok güzel bi konu açmısşın.Evet arkadaşlar başka yorumu olan yokmu??:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |