![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "tek gecelik kadınlar..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Tek gecelik erkekler... / İlişkiler / Milliyet Blog şu linke bir bakar mısınız ? tek gecelik erkelerden bahsetmişler işin mekaniği ve psikolojisi gayet açık anlayana ............."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek gecelik erkekler!!!!!!!!!!!!!!!! Tek gecelik erkekler... / İlişkiler / Milliyet Blog şu linke bir bakar mısınız ? tek gecelik erkelerden bahsetmişler işin mekaniği ve psikolojisi gayet açık anlayana ..........
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 77 Rep: 7535 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek gecelik kadınlar... aslında insanları bu yöne iten sebepleri araştırmak lazım neden herkes kızıyorki bir arkadaşımız kadın kadındır sözünü kullanırken hiç kimse bukadar tepki göstermiyordu acaba o kadının türbanlı oluşumu tepkinizi kısmıştı ben burada yazılanları düşünmek gerekir dedim suçludur demiyorum ama bakıyorumki herkes hemen birbirlerini suçluyor bence meselenin özüne inmek gerekli insanları böyle gecelere mahkum eden sebepleri araştırmalı sizce sebep ne olabilir arkadaşlar benim fikrimi sorarasanız insanın yaradılış sebebini unutmuş olması derim saygılarımla iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek gecelik kadınlar... bu kadar basit işlerin kadını ve erkeği yok kızılan nokta bunu tek bir tarafın üstüne yıkıp aşağılamak tek gecelik basitliğini kınıyorum yazık insanlıklarına bunu yapanların
__________________ |
| | |
| | #14 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek gecelik erkekler!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı:
Linkteki yazıyı okudumda, harika yazılmış, böyle o kadar çok erkek tanıdım ki, kadınlardan fazlalar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #15 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek gecelik kadınlar... Alıntı:
| |
| | |
| | #16 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 77 Rep: 7535 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek gecelik kadınlar... Alıntı:
saol dostum keşke herkes bu yönde birleşse görüyorumki hala bazı arkadaşlar tartışma olsun diye yazıyorlar paylaşma olsun diye değil bir arkadaşta tek gecelik erkekler yazmış ne ala ne ala tebrikler meseleyi hemen çözmüş yani sonuç ne onu bulmaya çalışan ne tekrar soruyorum kişleri bu tür tek gecelere iten neden sizce ne olabilir arkadaşlar kültürel eksiklikmi? eğitimsel eksiklikmi? yoksa karşı cinse olan nefretmi? yada benim dediğim gibi yaradılış gayesini unutmuş olabilmekmi? iyi forumlar
__________________ | |
| | |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek gecelik kadınlar... Alıntı:
eğer bunların hepsi birden unutulmasaydı bu konuda açılmazdı zaten yazılanların hepsini okuyun lütfen
__________________ | |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek gecelik kadınlar... bence yalnıs eş secımı olabılır ¿ belırlı bı sure sonra esınden partnerınden herneyse işte sıkılmıs olabılır yada uyum ıcınde olmadıhı ıcın eksık kalan yonlerını baska partnerlerle gıdermeye calısma yoluna gıdebılır |
| | |
| | #19 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 182 Rep: 17911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek gecelik kadınlar... Sayın atmaca bu yaratılış gayesini açıklarmısınız lütfen ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #20 | ||||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tek gecelik kadınlar... Arkadaşlar aslında doğruluk payıda var bene.Ozellikle bayanlar niye kızıyorsunuzki bence yazılanların bazıları doğru..Bayanlar kuyruk sallamasa erkekler zorlamı atıyor yatağa. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Etrafta o kadar kendini bilmez kadın varki evli erkeklere bile bakmaktan utanmayan,kaçınmayan,korkmayan...
__________________ | ||||
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |