FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Text Reklam Estetik prefabrik Text Reklam

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Erkekler ,Vah Erkekler

tek gecelik kadınlar...

YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "tek gecelik kadınlar..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Tek gecelik erkekler... / İlişkiler / Milliyet Blog şu linke bir bakar mısınız ? tek gecelik erkelerden bahsetmişler işin mekaniği ve psikolojisi gayet açık anlayana ............."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-03-2008, 11:01 PM   #11
Altın Üye (nisan 2008)
Altın Üye (temmuz 2008)

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Supermeydan

Blog Mesajları: 2
blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor
Cevap: tek gecelik erkekler!!!!!!!!!!!!!!!!

Tek gecelik erkekler... / İlişkiler / Milliyet Blog

şu linke bir bakar mısınız ? tek gecelik erkelerden bahsetmişler işin mekaniği ve psikolojisi gayet açık anlayana ..........
Sponsored Links
Alt 20-03-2008, 11:02 PM   #12
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor
Cevap: tek gecelik kadınlar...

aslında insanları bu yöne iten sebepleri araştırmak lazım neden herkes kızıyorki

bir arkadaşımız kadın kadındır sözünü kullanırken hiç kimse bukadar tepki göstermiyordu acaba o kadının türbanlı oluşumu tepkinizi kısmıştı ben burada yazılanları düşünmek gerekir dedim suçludur demiyorum ama bakıyorumki herkes hemen birbirlerini suçluyor bence meselenin özüne inmek gerekli
insanları böyle gecelere mahkum eden sebepleri araştırmalı sizce sebep ne olabilir arkadaşlar

benim fikrimi sorarasanız insanın yaradılış sebebini unutmuş olması derim
saygılarımla
iyi forumlar
Alt 20-03-2008, 11:05 PM   #13
Altın Üye (nisan 2008)
Altın Üye (temmuz 2008)

Supermeydan

blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor

bu kadar basit işlerin kadını ve erkeği yok kızılan nokta bunu tek bir tarafın üstüne yıkıp aşağılamak tek gecelik basitliğini kınıyorum yazık insanlıklarına bunu yapanların
Alt 20-03-2008, 11:05 PM   #14
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor
Cevap: tek gecelik erkekler!!!!!!!!!!!!!!!!

Alıntı:
blueice´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tek gecelik erkekler... / İlişkiler / Milliyet Blog

şu linke bir bakar mısınız ? tek gecelik erkelerden bahsetmişler işin mekaniği ve psikolojisi gayet açık anlayana ..........

Linkteki yazıyı okudumda, harika yazılmış, böyle o kadar çok erkek tanıdım ki, kadınlardan fazlalar.
Alt 20-03-2008, 11:06 PM   #15
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında insanları bu yöne iten sebepleri araştırmak lazım neden herkes kızıyorki

bir arkadaşımız kadın kadındır sözünü kullanırken hiç kimse bukadar tepki göstermiyordu acaba o kadının türbanlı oluşumu tepkinizi kısmıştı ben burada yazılanları düşünmek gerekir dedim suçludur demiyorum ama bakıyorumki herkes hemen birbirlerini suçluyor bence meselenin özüne inmek gerekli
insanları böyle gecelere mahkum eden sebepleri araştırmalı sizce sebep ne olabilir arkadaşlar

benim fikrimi sorarasanız insanın yaradılış sebebini unutmuş olması derim
saygılarımla
iyi forumlar
haklısın arkadas ısın ozune ınmek lazım ne kadın ne erkek tek ele alınamazkı zaten alınırsa objektıf olamayacagı asıkar ii forumlar
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 20-03-2008, 11:14 PM   #16
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
toprak81´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
haklısın arkadas ısın ozune ınmek lazım ne kadın ne erkek tek ele alınamazkı zaten alınırsa objektıf olamayacagı asıkar ii forumlar

saol dostum keşke herkes bu yönde birleşse

görüyorumki hala bazı arkadaşlar tartışma olsun diye yazıyorlar paylaşma olsun diye değil
bir arkadaşta tek gecelik erkekler yazmış ne ala ne ala tebrikler meseleyi hemen çözmüş yani sonuç ne onu bulmaya çalışan ne tekrar soruyorum kişleri bu tür tek gecelere iten neden sizce ne olabilir arkadaşlar

kültürel eksiklikmi?
eğitimsel eksiklikmi?
yoksa karşı cinse olan nefretmi?

yada benim dediğim gibi yaradılış gayesini unutmuş olabilmekmi?

iyi forumlar
Alt 20-03-2008, 11:16 PM   #17
Altın Üye (nisan 2008)
Altın Üye (temmuz 2008)

Supermeydan

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
saol dostum keşke herkes bu yönde birleşse

görüyorumki hala bazı arkadaşlar tartışma olsun diye yazıyorlar paylaşma olsun diye değil
bir arkadaşta tek gecelik erkekler yazmış ne ala ne ala tebrikler meseleyi hemen çözmüş yani sonuç ne onu bulmaya çalışan ne tekrar soruyorum kişleri bu tür tek gecelere iten neden sizce ne olabilir arkadaşlar

kültürel eksiklikmi?
eğitimsel eksiklikmi?
yoksa karşı cinse olan nefretmi?

yada benim dediğim gibi yaradılış gayesini unutmuş olabilmekmi?

iyi forumlar

eğer bunların hepsi birden unutulmasaydı bu konuda açılmazdı zaten yazılanların hepsini okuyun lütfen
Alt 20-03-2008, 11:18 PM   #18
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

bence yalnıs eş secımı olabılır ¿ belırlı bı sure sonra esınden partnerınden herneyse işte sıkılmıs olabılır yada uyum ıcınde olmadıhı ıcın eksık kalan yonlerını baska partnerlerle gıdermeye calısma yoluna gıdebılır
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 20-03-2008, 11:31 PM   #19
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Sayın atmaca bu yaratılış gayesini açıklarmısınız lütfen ..
Alt 20-03-2008, 11:35 PM   #20
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Arkadaşlar aslında doğruluk payıda var bene.Ozellikle bayanlar niye kızıyorsunuzki bence yazılanların bazıları doğru..Bayanlar kuyruk sallamasa erkekler zorlamı atıyor yatağa.

Alıntı:
Bunun sorumlusu kimdir derseniz bence bunun sorumlusu tek gecelik ilişkilere müsaade eden hemcinslerimizdir...

Bakışırlar, kesişirler, frikik atarlar ve erkeği baştan çıkartırlar. Karşılarında dünyanın en iyi aile babası, en sadık eşi olsa vız gelir tırıs gider bu hatunlara ve zaten en baştan,
Çok doğru..

Alıntı:
ONE NIGHT STAND kadını olmak için HIGH MOTIVATION, GOOD CONDITION, SEXY BODDY ve EXTREME THINGS e sahip olan bu hatunlar netice alana kadar savaşır ve sonuçta zaten bu işe doğuştan meyilli erkeği yatağa götürmekte hiçte zorlanmazlar. O zaman bu işin tek suçlusu erkekler değil baş suçlusu bana göre bu tip kadınlardır. Bunun neticesinde erkeklerin her kadına potansiyel bir ONE NIGHT STAND kadını olarak bakmaları kaçınılmaz sonuçtur.
Devir değişti onceden erkekler koşardı şimdi bayanlar koşuyor erkeklerin peşinden onlar atıyor yatağa...Ondan sonra bütün erkeklerin bütün kadın milletini boyle gormesi normal zaten.Onemli olan siz onlardan olmayın bayanlar...

Alıntı:
Bu da kadının elinde olan bir şey değil erkeğin kendini ne kadar mutlu, huzurlu hissettiğine bağlı bir durumdur. Yani evlilik aslında kadınlar için kazanılmış bir zafer değil erkeğe statü kazandıracak, toplum içerisinde yer edinmelerini sağlayacak aynı zamanda da evde her an bekleyecek bir kadının olması gibi netice verecek bir statü mekanizmasından başka bir şeyde değildir.
Bunun çozümü var bayanlar okuyun,kariyer yapın.Erkağe zayıf,güçsüz,aiz,aptal olmadığınızı gosterin...

Alıntı:
Yaşanmış, sevişilmiş, orgazm olunmuş ve sabaha kadar koyun koyuna yatılıp aşk kelimeleri kulağa fısıldandıktan sonra uyanınca her şey bitmiştir. Şimdi bu durumdan erkek ne kadar suçludur, kadın ne kadar suçludur bunu iyi ayırt edebilmek lazımdır. Yani kadın bu olaya müsaade etmezse erkek böyle bir aldatmacanın ve bu tarz bir ilişkinin içine girebilir mi?
Kesinlikle giremez kadın istemezse,yok içiceğine ilaç katmış,yok çok içmişmiş bunlar bahane...
Etrafta o kadar kendini bilmez kadın varki evli erkeklere bile bakmaktan utanmayan,kaçınmayan,korkmayan...

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil