![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkekler Annesine Benzeyen Kızları mı Tercih Ediyor?" başlıklı konu görüntüleniyor, ""Erkek, evlenecegi kadinin annesine benzemesini istiyor" bilgisi ne derece doğru ve peki neden bunu isteyebilirler ? "Annemi çok seviyorum , Annemi kaybettigimde sizin varliginiz O'nu yasatacak, hatirasini canli tutacaktir." gibi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 260 Rep: 25646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkekler Annesine Benzeyen Kızları mı Tercih Ediyor? "Erkek, evlenecegi kadinin annesine benzemesini istiyor" bilgisi ne derece doğru ve peki neden bunu isteyebilirler ? "Annemi çok seviyorum , Annemi kaybettigimde sizin varliginiz O'nu yasatacak, hatirasini canli tutacaktir." gibi bir açıklama mantıklımı dır.Hadi herkes fikirlerini burda paylaşsın
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Annesine Benzeyen Kızları mı Tercih Ediyor? bence yanlış bir fikir |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Annesine Benzeyen Kızları mı Tercih Ediyor? büyük konuşmak istemem fakat öyle bir eşin kafasını duvara sürtmek lazım o ne annemin hatırasını canlı tut felan:s ben de ozaman babam gibi birini mi seçmeliyim ayyyyy ne romantik olurdu :s |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Annesine Benzeyen Kızları mı Tercih Ediyor? Yani erkekler kendilerine eş mi istiyorlar yoksa annelik yapacak birini mi? Söz konusu bazı durumlarda kendilerine annelik taslanmasına kızarlar ama annelerine benzeyen kız istiyorlar, birde üstüne kararsız olan hep bayanlar olmuş oluyor:) efna'da ne kadar güzel söylemiş:) Böyle bir durum gerçektende çokk romantik olur!
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Annesine Benzeyen Kızları mı Tercih Ediyor? bence benzzemelı. annesı gıbı gusel yemek yapmalı hamarat olmalı |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Annesine Benzeyen Kızları mı Tercih Ediyor? Sen öyle biri ile evlenirsin o zaman toprak, zaten sen akşama evde güzel yemekler hazır olsun diye evlenmek istiyordun:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler Annesine Benzeyen Kızları mı Tercih Ediyor? evet napım ya gunah banada ben yemek ıstıorum bole sadece bacaklarımı uzatım bıseye karısmıyım bıde hem annesıne benzesın hemde fazla dırdır yapmasın |
| | |
| | |