![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "bir erkek nasıl mutlu edilr?" başlıklı konu görüntüleniyor, "BiR ERKEK NASIL MUTLU EDiLiR 1. Karnını iyice doyurun 2. Uzaktan kumanda ve çayını verip rahat bırakın Huzursuzluk belirtisi gösterirse; Madde-1 den tekrar başlayın…..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Eskişehir
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir erkek nasıl mutlu edilr? BiR ERKEK NASIL MUTLU EDiLiR 1. Karnını iyice doyurun 2. Uzaktan kumanda ve çayını verip rahat bırakın Huzursuzluk belirtisi gösterirse; Madde-1 den tekrar başlayın… |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek nasıl mutlu edilr? çok güzel yaaaa evli olsaydım önerini düşünebilirdim:) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Eskişehir
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek nasıl mutlu edilr? |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek nasıl mutlu edilr? ben erkegimi simartirim,biraz fazla ilgi gosteririm ama olsun sever,simartirim...:)) |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek nasıl mutlu edilr? ne gusel konusuosun sen uzaydan mı geldın yoksa marstan mı¿¿ |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek nasıl mutlu edilr? |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek nasıl mutlu edilr? haklisin ama naapim sevince dayanamiyorum...sevdikce sevesim geliyo...:))ustune titriyorum,sevgimi gostermek hosuma gidiyo...ama fazlasi yanlis dedigin gibi...hemen cocuk gibi simariyolar bu erkekler...;)) |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek nasıl mutlu edilr? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |