![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkeklerin Öğrenci Evi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben Denizli'de okuyor iken evimiz çok tertipli değil idi ama bu kadar da değil idi hani,..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Erkeklerin Öğrenci Evi Ben Denizli'de okuyor iken evimiz çok tertipli değil idi ama bu kadar da değil idi hani, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 288 Rep: 28494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Öğrenci Evi Ev ev olmaktan çıkmış çöplük olmuş.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkeklerin Öğrenci Evi Evet haklısınız. Bu arada moderatörlüğünüz hayırlı olsun Gülüm
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 288 Rep: 28494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin Öğrenci Evi Teşekkür ederim,sağolasın.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Erkeklerin Öğrenci Evi ![]() 539 paket sigara saydım arkadaşım.bugünkü değeri ile 2695 ytl yapıyor. ![]() ![]() ikdisat dı değilmi arkadaşım (sizi okutan hocayı ...)şaka şaka.... bende 12 yıl yanlız kaldım ama ben bukadar dağınık değildim.ama siz çok yaratıcıymışsınız yahu.çaydanlıkla ekmek ısıtmak fena fikir değil doğrusu. şimdi arıyorsundur o günleri birde benim DENİZLİ' mi tabiki |
| | |
| | #6 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkeklerin Öğrenci Evi Alıntı:
Brni okutan hoca kısmına sana sonuna kadar katılıyorum :) Ve evet o günleri ve Denizli'yi çok özledim. Çatalçeşmeden su içmeyi özledim be üstad
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | |