![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Bu illerde kadınlar erkeklerden fazla" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadın sayısının erkeklerden fazla olduğu iller: Toplam 39 ilde kadın sayısının erkek sayısına göre daha fazla olduğu belirlendi. Bu illerden bazıları: -Ankara -Adana -Adıyaman -Konya, -Afyonkarahisar -Bolu -Çankırı, -Bursa -Elazığ ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 320 Rep: 31230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu illerde kadınlar erkeklerden fazla Kadın sayısının erkeklerden fazla olduğu iller: Toplam 39 ilde kadın sayısının erkek sayısına göre daha fazla olduğu belirlendi. Bu illerden bazıları: -Ankara -Adana -Adıyaman -Konya, -Afyonkarahisar -Bolu -Çankırı, -Bursa -Elazığ -Çorum, -Gaziantep -Giresun -Eskişehir, -Gümüşhane -Kastamonu -Kırşehir, -Aydın -Malatya -Niğde, -Nevşehir -Ordu -Yozgat, -Rize -Sakarya -Aksaray -Samsun -Sinop -Tokat -Trabzon -Şanlıurfa -Uşak -Zonguldak -Karaman -Kırıkkale -Bartın -Yalova -Kilis -Osmaniye -Düzce Bu illerde yaşayıp bekar kalan erkekler Hatayı kendinizde arayın:)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bu illerde kadınlar erkeklerden fazla yok canım Antep'de mi kadınlar fazla. Eee neden göremiyorum o zaman
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu illerde kadınlar erkeklerden fazla Dikkatli bakmıyorsundur sen, gözünden kaçmış olmasınlar:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu illerde kadınlar erkeklerden fazla hımmm sivas ta erkek nüfusu çoğunlukta demek. |
| | |
| | |