![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "İyi kız nereden bulunur?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sizce iyi kız nereden bulunur? İnternette , mahalleden , çarşıdan pazardan, okuldan Vs? Sizce?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | İyi kız nereden bulunur? Sizce iyi kız nereden bulunur? İnternette , mahalleden , çarşıdan pazardan, okuldan Vs? Sizce?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? ii kız bulunmaz o sizi bulur diyesim geldi şaka bi yana insanların ii kız diye nitelendirdikleri faklıdır bence..kime göre ii ya da ii diye nitelendirilen özellikler nelerdir..ama bence herkes her yerde olabilir..aranmakla bulunmaz şans olarak karşınıza çıkar diye düşünüorum :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? Tamam o zaman arkadaşlar, Şansımızı nerede aramak lazım :D
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? internetten kız da erkek de bulunmaz bunu bilir bunu sölerim |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? Baka baka bir haller olduk desem abiciğim :) Hem zaten ben kendim için sormuyorum ki soruyu... Yaaaaa
| | |
| | #6 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? bence de sanal alemdekiler hep kötüdür diye bişey olamaz,ozaman sen de kötüsün bu sonucu mu çıkarmak gerek??? sayın karakarızma da çok hoş yani :)) sanki bir kilo meyve alıyo:)) iyi kız nerden bulunur. sayın beylerbeyinin dedği gibi çevrene ya da o kişi kimse çevresine bi baksın,ya da annesı arasın:)) |
| | |
| | #7 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? iyikız supermeydan da bulunur:) Ne yalan soyleyeyim sitemizin kızlarının hepside iyi ve güzel ![]() Doğru soylemiyormuyum Kızlar?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? çok incesiniz yüksel abi çok hoşuma gitti msjınız..ben bunu bi iltifat olarak kabul edip teşekkür ediorum kendi adıma :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? İyi kız nereden bulunur sorusu bana biraz garip geldi :) İyi kız nerede bulunur internette bulunmaz olarak denilmek istenilen heralde yüz yüze görüşmediğin bir kişiyi pek iyi tanıyamayacağın. Buna katılıyorum. Karşındaki insanın gözlerindeki o masumlugu görmen gerekiyor bence. Ee gözler kalbin aynasıdır :) Fakat bu iyi kız olarak değilde aşık olunabilecek kişi olarak değiştirilirse katılıyorum :) Çünkü konuşmalar insanın kişiliğini belli eder. Bence asıl soru iyi kız nereden bulunur olmamalı :) İyi kızı bulursan nasıl kazanılmalı olmalı. Asıl zor olan bence bu. |
| | |
| | #10 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? Ben sanalda aşka inamıyorum daha yanı başımızdaki arkadaşları tanıyamıyoruz haksızmıyım bende kendi adıma tşk edeyim evet sanırım sitemiizn kızları güzel bu bende güzelim der gibi oldu ama:Entusiasmado: Konu Selinamm tarafından (28-01-2008 Saat 12:24 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |