![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "İyi kız nereden bulunur?" başlıklı konu görüntüleniyor, "çok incesiniz yüksel abi çok hoşuma gitti msjınız..ben bunu bi iltifat olarak kabul edip teşekkür ediorum kendi adıma :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? çok incesiniz yüksel abi çok hoşuma gitti msjınız..ben bunu bi iltifat olarak kabul edip teşekkür ediorum kendi adıma :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? İyi kız nereden bulunur sorusu bana biraz garip geldi :) İyi kız nerede bulunur internette bulunmaz olarak denilmek istenilen heralde yüz yüze görüşmediğin bir kişiyi pek iyi tanıyamayacağın. Buna katılıyorum. Karşındaki insanın gözlerindeki o masumlugu görmen gerekiyor bence. Ee gözler kalbin aynasıdır :) Fakat bu iyi kız olarak değilde aşık olunabilecek kişi olarak değiştirilirse katılıyorum :) Çünkü konuşmalar insanın kişiliğini belli eder. Bence asıl soru iyi kız nereden bulunur olmamalı :) İyi kızı bulursan nasıl kazanılmalı olmalı. Asıl zor olan bence bu. |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? Ben sanalda aşka inamıyorum daha yanı başımızdaki arkadaşları tanıyamıyoruz haksızmıyım bende kendi adıma tşk edeyim evet sanırım sitemiizn kızları güzel bu bende güzelim der gibi oldu ama Konu Selinamm tarafından (27-01-2008 Saat 11:24 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #14 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 112 Rep: 10870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? Alıntı:
İyi kız nettede vardır ama pek arkasından iz bırakmaz bence:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #15 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 146 ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? Alıntı:
iltifat ettiniz sanırım supermeydan bayanlarına tşkr ederiz .. ![]() şaka bi yana belli mi olur anacım.. bakallada da karşına çıkar yolda da otobustede...aslında kız bulmak die bişi yok ! hayatın bi kesitinde zaten o gelir bulur seni ! kesin bi cevap verirsek yalan olur die dusunuyorum ! | |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? iyi kızlar heryerde vardır bence ama iyi bakmak ile bulunabilinir.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #17 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi kız nereden bulunur? internetten olmasin yaniti bana sacma geliyo...simdi bu forumdaki kizlar kotumu yani?tabi ki hayir...iyi kiz aranmakla bulunmaz...zamani gelince karsilasirsin zaten... |
| | |
| | |