![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Kadınların gözüyle ,ideal erkek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Futbolu sevmemeli, üniversite mezunu olmalı, yılda 70 bin YTL kazanmalı.. Daha neler neler... İngiltere'de yapılan geniş katılımlı bir araştırmaya göre kadınların hayalindeki erkek futbol sevmemeli, üniversite bitirmeli ve kısa saçlı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadınların gözüyle ,ideal erkek Futbolu sevmemeli, üniversite mezunu olmalı, yılda 70 bin YTL kazanmalı.. Daha neler neler... İngiltere'de yapılan geniş katılımlı bir araştırmaya göre kadınların hayalindeki erkek futbol sevmemeli, üniversite bitirmeli ve kısa saçlı olmalı... İngiltere'de 40 bin kadının katılımıyla yapılan bir ankete göre, 1.77 m uzunluğunda, 79 kilo ağırlığında, üniversite mezunu, futbolu sevmeyen ve daha önce evlenmemiş erkekler, kadınların "ideal erkek" tanımına uyuyor. "UKdating.com" adlı çöpçatan sitesinin internet üzerinde yaptığı ankete katılan kadınlar, uzun boylu olmanın genel olarak iyi bir dış görünüşe sahip olmaktan daha önemli olduğunu söyledi. Kadınlar ayrıca, ideal erkeğin sigara içmemesi, daha önce üç ciddi ilişki yaşamış olması, 6'dan fazla kişiyle cinsel ilişkiye girmemiş olması gerektiğini belirtti. 'İdeal erkek' özellikleri şöyle: * En az 1.77 m uzunluğunda * İyi görünüşlü * 79 kg ağırlığında * Yılda en az 30 bin sterlin (69.7 bin YTL) kazanmalı * Mavi gözlü * Kısa, koyu kumral saçlı * Orta yapıda * Üniversite mezunu * Daha önce evlenmemiş * Çocuksuz * Üç kez ciddi ilişki yaşamış * Temiz tıraşlı * Gümüş rengi Mercedes kullanmalı * Sinemadan hoşlanmalı * Dışarıda yemek yemeyi sevmeli * Cinsel partner sayısı 6'yı geçmemeli * 300 bin sterlinlik (697 bin YTL) bir evi olmalı * Sigara içmemeli * Futboldan hoşlanmamalı * Evcil hayvanları sevmeli Not : Bulursanız banada haber verin
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek vah ingiliz erkekleri vah ne diyelim bu bayanların istekleri o maddelerle bitse akşama kadar yazsan bitmez heralde ingiliz beyler işi zor çok çalışmaları lazım çok ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek Tabii İngilizler daha büyük düşünüyorlar :) Türk kadınları o kadar detayycı değildir diye düşünüyorum. Bir RUTKAY AZİZ yeter mesela :) idealliği tanımlamaya :)) |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek Kesinlikle katılıyorum (eldekiyle yetinmek) :))Fakat ideal tanımına ben kesinlikle TİMUÇİN ESEN i koyuyorum... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek ELbette güneycim , Timuçin Esen de hakikaten son derece elit ve beyfendi bir kimlikle karşımızda yer aldı amaaaa RUTKAY AZİZ fanatiği olduğumdan olsa gerek , ben yine hayranlığımın göstergesi olarak Rutkay resimlerine devam edeceğim , izninle canım :Entusiasmado: ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek Ben böylr bir erkek bulsam gider evlenirim ya. Ne o Bay Muhteşem gibi.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek beni pek ilgilendirmiyo bu tipler ben almıyımmmmmm.:Entusiasmado: |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek ama nedenkii bikere futbolcular begeniliosa futbolu sevmeyen bir ideal erkek düsünülmemeli :D ben sevgilimle maca gidip macta izlemek isterim,oynarken onuda izlemek isterimm ya ben anormal miyim? :D |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek hakkaten merve yaa ne bu böle ben futbolsuz yaşayamam ki :D hiç bana göre bi liste diil valla bu:D |
| | |
| | #10 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek Alıntı:
Sen ne yapacaksın böyle bay muhteşem erkeği? Sen evlenme bana yolla:p
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |