![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Kadınların gözüyle ,ideal erkek" başlıklı konu görüntüleniyor, "özellikleri yazılı bir erkek bulsam! erkek halimle gider, evine otururum...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek özellikleri yazılı bir erkek bulsam! erkek halimle gider, evine otururum. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek walla ben her gordugum erkege erkek demem; bi kere erkek sert olmali,biraz maco,sevdigine sahip cikmali,agir olmali bide beni cok sevmeli...:)) bu kadar...fazla bise istemiyorum...:)) ama yok bolesi bile yok..:))) |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek maco derken krterın nedır acaba ¿ |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek |
| | |
| | #15 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 361 Rep: 35818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek Alıntı:
Bu özelliklerin hepsi saçmalık.Çirkin olsun ama aptal olmasın zeki olsun. Bir de sesi çok güzel olsun.Bence ideal erkek budur.:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek iyi bir kisser olsun yeter ..:) erkeklerden ask, guven, sevgi,sadakat, sefkat, ozveri, nezaket, duyarlilik, zeka, incelik, boy, poz, beklerken 17 yasindaydim buyuyunce anladim ki bunlari beklemek ahmaklikmis, o bir erkek butun bunlardan yoksun yaratilmis simdi beklentilerimi minimale indirdim ve cok mutluyum ... valla kimse kizmasin ve alinmasin ama ben 28 yasin altinda hicbir erkegin hicbir ozelligini begenmedigim icin ideal gelmiyor ...bir kere kadin ruhundan anlamiyolar, karsindakine nasil davranacagini bilmiyolar cok soru soruyolar yeterince zeki olamiyolar olgun hic olamiyorlar diyalog gelisemiyor oranda konusmayi bilmiyolar birde hayat tecrubeleri eksik daha ne olsun birde sey var erkekler zaten kizlardan daha gec olgunlasir bu yuzden karsi cinsin orta yasa yakin olan kismi bana gore cazip...bunlar benim kisisel goruslerimdir...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #17 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek Bence de sesi çok güzel olmalı ve güzel konuşmalı, bende bir erkekte en çok sesinden etkilenirim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #18 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 361 Rep: 35818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların gözüyle ,ideal erkek Alıntı:
Aklıma yaşadığım bir olay geldi.Saçlarımı kestirmek için kuaföre gitmiştim. Ben sıramı beklerken içeriye Türkan Şoray'a benzeyen bir hatun girdi. Aman Allah'ım ne güzellikti o öyle, insanın baktıkça bakası geliyor. Kadın biraz oturdu. Çalışanlardan biri kadına ne yaptıracağını sordu. Kadın konuşmaya başlayınca büyü bozuldu. Hem sesi erkek gibiydi. Hem çok bozuk Türkçeyle konuşuyordu.Bir anda gözümde o güzellik kayboldu. Erkekler için de böyledir. Dışardan bakarsın çok hoş görünürler. Konuşmaya başlayınca insana çok itici gelirler.Hele de argo konuşurlarsa... Güzel Türkçe konuşma konusunda doktorlar ve avukatlar birinci sıradadır.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |