![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "erkekler ne bekler...." başlıklı konu görüntüleniyor, "annesinin beslediği gibi besleyebilen.. Evini temiz ve sıcak tutan dır dır etmeyen paranın kıymetini bilen.. bütün gün çalışıp bütün gece dans edebilen vee hayır demeyen asla başı ağrımayan ve her ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | erkekler ne bekler.... ![]() annesinin beslediği gibi besleyebilen.. ![]() Evini temiz ![]() ve sıcak tutan ![]() dır dır etmeyen ![]() paranın kıymetini bilen.. ![]() bütün gün çalışıp ![]() bütün gece dans edebilen ![]() vee hayır demeyen ![]() asla başı ağrımayan ![]() ve her zaman tedbirli ![]() yalnız kendisini sevecek ![]() ve şımartacak bir kadın ![]() Bekler ![]() COK BEKLER! ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler ne bekler.... ben bunların yarısınıda razıyım ama nerde varsa ole bırı h.ozkanmaz@hotmail.com |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler ne bekler.... Ortada bir terslik var? ya bekleyen, beklediklerine layık değil veya layık olduğuna kanaat etmiyor, ya da beklenen ölçülerde bir dejenarsyon var, o kalitede üretim yok. ![]() Aman neyse bize göre değil artık bu konular, bakın gençlik sırada yaf yarıştırmak için, ama onlarında öncelikli yapması gereken işler varken fasa fisoyla uğraşıyorlar bence. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler ne bekler.... :) Bunları bulabilen var mı? İkinci sorum ise ; bunun erkek versiyonu var mı :)) |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: erkekler ne bekler.... kadınlar ne bekler diyemi? |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: erkekler ne bekler.... ![]() mesela bunu beklemeyiz yani şahsen ben beklemem.... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler ne bekler.... Bunu size yakıştıramadım? Hani sözünden dönmek yoktu, konuyu açan sizsiniz, şimdi yufka yüreklilik olurmu? sırasımı şimdi, zaten hiç olmazsa görüntüde olanıda bize kaybettirip ne geçecek eline serkancığım. Bırak sözümüz bari ilk isteklerimizde kalsın, bulamazsak şansa, ha bu arada erkek versiyonu bile vizyona girmek üzere, araştırılıyor haberin olsun. |
| | |
| | #9 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: erkekler ne bekler.... Alıntı:
ama şimdi düşünüyorumda yanlış yaptım galiba | |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler ne bekler.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |