![]() |
|
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Aman bayanlar görmesin :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Soru: Bir kadın kocasını milyoner yapabilir mi? Cevap: Kocası daha önce milyarderse evet. Soru: Mikroskopla kadın arasında ne benzerlik vardır? Cevap: İkisi de pireyi deve yapar. Soru: Geveze bir kadınla ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aman bayanlar görmesin :) Soru: Bir kadın kocasını milyoner yapabilir mi? Cevap: Kocası daha önce milyarderse evet. Soru: Mikroskopla kadın arasında ne benzerlik vardır? Cevap: İkisi de pireyi deve yapar. Soru: Geveze bir kadınla tespih arasında ne fark vardır? Cevap: Biri çekilir, diğeri hiç çekilmez Soru: Duvar saati ile geveze bir kadın arasında ne fark vardır? Cevap: Duvar saati hiç olmazsa arada bir durur. Soru: Birbiriyle tartışan iki erkekle birbiriyle tartışan iki kadınarasında ne fark vardır? Cevap: Tartışan iki erkek kendilerini, iki kadınsa üçüncü bir kadını tartışırlar. Soru: Bir kadın ile gazetenin benzerliği nedir? Cevap: Her ikisi de ağzına kadar laf doludur ve insanı paradan çıkarır Alıntı... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aman bayanlar görmesin :) Ben gördüm:) Güzelmiş, bazı yerlerindede haklı mı ne sanki:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aman bayanlar görmesin :) Görmemeniz lazımdı :) Bakın kadınların bir özelliği yazılmamış oraya :) Ne kadar engel koyarsan koy kadınlar çok meraklıdır hiçbirşey gizleyemezsin :) |
| | |
| | #4 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aman bayanlar görmesin :) Alıntı:
![]() huyumuz kurusun yok yok kurumasın ben böyle mutluyum ![]()
__________________ melek | |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Aman bayanlar görmesin :) SORU) bir silah bir kadından neden daha iyidir? CEVAP)çünkü silaha en azından susturucu takabiliriz ama kadına asla |
| | |
| | #6 |
| 1. Hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34696 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aman bayanlar görmesin :) harika bir yazı bayıldım bu kadar zor değiliz arkadaşlar desemde siz yinede inanmayınnnn:Entusiasmado: |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 27 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aman bayanlar görmesin :) Hepsi doğru ne diyelim. Teşekkürler.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #8 |
| 1. Hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34696 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aman bayanlar görmesin :) Soru: Birbiriyle tartışan iki erkekle birbiriyle tartışan iki kadınarasında ne fark vardır? Cevap: Tartışan iki erkek kendilerini, iki kadınsa üçüncü bir kadını tartışır. ![]() ![]() ![]() .çok doğru bak burayı farketmemişim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |