![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkek Duası" başlıklı konu görüntüleniyor, "elhamdürüsü ile,kizlar sürüsü ile,sabah birisi ile aksam birisi ile aminnnnnnnnnnnn.Allahim....karimi her turlu tehlikelerden koru gerekirse ben tehlikeye atilayim onu hic yorma gerekirse ben yorulayim.o calismasin ben calisayim,o hasta olmasin ben ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Erkek Duası elhamdürüsü ile,kizlar sürüsü ile,sabah birisi ile aksam birisi ile aminnnnnnnnnnnn.Allahim....karimi her turlu tehlikelerden koru gerekirse ben tehlikeye atilayim onu hic yorma gerekirse ben yorulayim.o calismasin ben calisayim,o hasta olmasin ben olayim.Allahim o aldatmasin,ben aldatayim benim guzel karim dul kalmasin ben kalayim......aminnnnnnnnnn... :):):) Alıntıdır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Erkek Duası vey be ne dua ama ellerinizen sağlık
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Erkek Duası şık bir şeymişş ne diyelim biz ölelim kocalar yaşasın zaten dünya onlar üzerine kurulu yaaa neyseeeee |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek Duası Ne desem bilemedim Ama eline sağlık .Kadın duası bilen var mı böyle bi şey ama |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek Duası bende bari kadın duasını ekleyim :) EVLi KADIN DUASI Allahim lutfen bana; Deniz kadar etkileyici bakislari olan ve yakisikli (Aliye), Ferit kadar kibar ve olgun (Bir Dilim Ask), Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali), Baran kadar karizmatik (Haziran Gecesi), Cem kadar sadik ve eglenceli (Avrupa Yakasi), Polat kadar guclu (Kurtlar Vadisi) Mithat kadar becerikli (Sahra) ve Niko kadar fedakar ve kararli (Yabanci Damat) biriyle tanisma firsati ver. Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda ihtiyarlamaya devam edecegim! Elhamdulillah eriynen, Yakisiklilar suruynen, Hergun baska biriynen, Nasip eyle yarabbi Alıntı... |
| | |
| | #7 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkek Duası Alıntı:
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek Duası arkadaşım dua çok önemlidir dinimizde keşke duayı böyle espri şeklinde yazmasaydın neyse yinede sen bilirsin |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkek Duası çok haklısın selinamm bende sana katılıyorum |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek Duası tşk ederim ravza ama ikimizden başka bize katılan yok sanırım.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |