![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkek Duası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Selinamm ´isimli üyeden Alıntı arkadaşım dua çok önemlidir dinimizde keşke duayı böyle espri şeklinde yazmasaydın neyse yinede sen bilirsin Sevgili Selinamm duanın önemini sizde bizde gayet iyi biliyoruz. Espiri ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek Duası Alıntı:
Fakat burada dini aşagılayıcı veya kötüleyici bir unsur bulamıyorum. Fakat sizinde takıldıgınız gibi din çok hassas bir konudur. Fakat espiri insanları gevşeten bir unsurdur.Size bir örnek vermek istiyorum. Eskiden demek zorundayım çünkü neredeyse Siyasi fıkra dönemi bitti bile diyebiliriz. Sizinde bildiğiniz gibi önceden gazete köşelerinde siyasi insanlarla ilgili karikatür çizilirdi. Ve insanlar buna sadece gülerdi. Artık yapılamıyor çünkü insanlar tartışmaya giriyor. Çok gergin bir durumda Türkiye. Haklısınız bu kadar gerğin bir olayın arasında sizce gereksiz bence çok gerekli bir konu. Okurken mimiklerimi hareket ettiren bir yazı oldugu için teşekkür ediyorum. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek Duası Alıntı:
bakın ben sizin mimikleriniz hareket etsin diye yazmadım o yorumu bu benim fikrim sizce nasıldır bilemem ben aşşağılayıcı bir durum var demedimki sadece keşke böyle yazmasaydınız dedimben takılmadım efendim sadece bir kez yazdım kaç defa vurguladımki takıldınız diyorsunuz ya ne olur ben polemiğe gerek bile duymuyorum ben sadece fikrimi söyledim sanırım bunada hakkım var...iyi forumlar | |
| | |
| | #13 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek Duası Alıntı:
Ben sizin fikrinizden rahatsız değil bilakis çok memnun oldum en azından özeleştiri yapan bir cümle kurmuşsunuz. En azından gerçek doğruya tartışarak varabilineceginizi bildigim için ve herkes eşit hakka sahip oldugu için bende kendi düşüncelerimi yazdım. Teşekkürler sizede iyi forumlar. | |
| | |
| | #14 | |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek Duası Alıntı:
özrünüz kabul edildi efendim iyi forumlar...:Entusiasmado: | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |