![]() |
|
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Dünyanın hakimi erkekler olsaydı..." başlıklı konu görüntüleniyor, "- Başını sallamak veya saatine bakmak, "seni seviyorum"a içten bir cevap olarak kabul edilirdi... - Maç seyerettiği sırada eşinin onunla konuşmaya ihtiyacı olursa, görüntüsü ekranın sağ alt köşesinde bir kutucukta ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 147 Rep: 14283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünyanın hakimi erkekler olsaydı... -Başını sallamak veya saatine bakmak, "seni seviyorum"a içten bir cevap olarak kabul edilirdi... -Maç seyerettiği sırada eşinin onunla konuşmaya ihtiyacı olursa, görüntüsü ekranın sağ alt köşesinde bir kutucukta belirirdi... -Her yıl, maaşına yapılacak zam, tuttuğu takımın ligdeki puanına orantılı olarak hesaplanırdı... -Her şirkette en matrak adam Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilirdi... -Akşam yemeğinden sonra çöp kutusu kendiliğinden dışarı çıkar, yükünü boşaltır ve içeri girerdi... -Bazı özel günlerin tarihi de değişirdi... Sevgililer Günü 29 Şubat'a alınırdı... (4 yılda bir kutlansın diye) - "Ligde bu hafta" ya tek alternatif program. "Ligde bu haftaya farklı bakış" olurdu... - Sokaktan spor araba çalmak suç sayılmazdı... Yalnız ertesi gün deposu dolu olarak aldığınız yere geri bırakmak şartıyla... -Telefonda konuşma süresi 15 dakikayı geçince görüşme otomatikman kesilirdi...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |