![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Kadınlar ne kadar zeki sizce?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: "Çok ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: "Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimizde hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup,hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamız için bir işarettir" der. Müthiş heyecanlanan adam: "Evet, galiba haklisin" diye cevap verir. Kadın şaşkınlıkla: "Bak, arabam hurdaya döndü ama bir sise şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" derken, şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar: "Sen içmeyecek misin ?" Kadın cevap verir: "Hayır, ben polisi bekleyeceğim Alıntı... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? Hocam diyalog çok güzel ama bu sanki Fıkralar konusuna taşınması gereken bir yazı değil mi acaba. Ha yine de şarapı için Erkek arkadaşa sormazlar mı sen eşşekmisin diye :D |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? hayatım boyunca bır ıkı kişi dışında zekıi kadınla karsılasmadım bu benım sansızlıhımdı yada zekı degıller¿ |
| | |
| | #4 | |
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? Alıntı:
bu yüzden buraya açtım | |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? haklısın valla bır ıkı kısıyı tecır edelımkı panık havası olusmasın baksana bayanların hıc sesı cıkmıo dusunuolar galıba |
| | |
| | #6 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? Alıntı:
![]() ![]() ![]() yani kusura bakma bi bayan olarak(zeki oldugumada inanarak)karsı atağa geçme gereği duydum..
__________________ melek | |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Ya dostum zeki bir kadınla sadece 2 ay evli kalırsın kadın ya az akıllı yada sana yakın olacak senden zeki olursa sen aptal olursun seni ezer zeki kadın kurnaz kadındır gerekirse seni parmağında oynatır sonrada ben ne yaptım dersin sonrada arkadan aval aval bakarsın yada avcunu yalarsın ne demek istediğim anlaşıldı sanırım. Erkek akıllı olacak her zman yoksa kadın aklına uyarsan halin şimdiden belli |
| | |
| | #8 | |
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? Alıntı:
Peki zeki kadına erkek katlanamazsa zeki erkeğe kadın nasıl katlanabilir? Bu durum karşılıklı oldugu için arada aşk varsa hoşgörüde vardır hoşgörü varsa karşılıklı saygı vardır ve bunlar varsa evlilik vardır. | |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? ben zekıyım demekle olmuo malesef once bı teste tabı tutnan lazım sonra sozlu sınavda var tabı ondan sonra karar acıklanır zekı mısın degılmısın ![]() saka bı tarafa bır erkegın yanındakı kadın zekı ıse o adamın sırtı hayat da yere gelmez ama o sanslı adamları parmak la sayabılırsınız |
| | |
| | #10 |
| Banned Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? erkegin arkasında bir kadın vardır lafı her zaman bana göre dogrudur. Kadınlar Zeki Olmasalar Bizi Evlenmek İçin Rahatça Dizginliyorlar :) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kadin, kadinlar, zeka, zeki |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |