![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Kadınlar ne kadar zeki sizce?" başlıklı konu görüntüleniyor, "tesbihe benzetilme yi bgenmedim o ne öyle yaaa bi şaka yapayım dedim hani ortam gerilmesin diye aslında kadınlar sizlerin hem annesi hem eşi hem sevdigi kadın hem çocuklarının annesi neyse ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? tesbihe benzetilme yi bgenmedim o ne öyle yaaa bi şaka yapayım dedim hani ortam gerilmesin diye aslında kadınlar sizlerin hem annesi hem eşi hem sevdigi kadın hem çocuklarının annesi neyse sanırım bi daha yazmayacam |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? Alıntı:
Neyse bir kadının annemiz,eşimiz,sevdiğimiz kadın olduğu gibi bir erkekde sizin babanız sevdiğiniz kişi kocanız çocuklarınızın babasıdır. Yani çift taraflı aynı duygular. Normalde hiçbir fark yokdur birbirlerini tamamlayan varlıkdır kadın ile erkek. Bence ne bir kadın erkeksiz ne de bir erkek kadınsız bir anlam taşır. | |
| | |
| | #23 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? tamam işte bu kadar nokta bitti ![]() ![]() |
| | |
| | #24 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: ist
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? erkekler daha zekı dıyenler.iyide pekı sız sırf bacakları guzel dıye bı erkeğin peşinden koşan kadın gordunuzmuuuuuuuuuuu |
| | |
| | #25 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? Kadınlar ne kadar zeki sizce?diye heryerde tartıştığınıza göre erkekler şüphe duyuyorsunuz herhalde kendi zekanızdanki böyle komik tartışmalara giriyorsunuz.Boşuna tartışmayın işiniz,gücünüz,derdiniz,muhabbetiniz herşeyiniz kadınlar.İşte aklınızdan bile çıkamayoruz o kadar zekiyiz çünkü kabullenin.. ![]()
__________________ |
| | |
| | #26 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? Alıntı:
![]() Bu arada kadınların zeki olduğu aşikardır.Ama bunu erkekler gurur nedeni yaptıkları için kesinlikle kabullenemiyolar
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #27 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu yoruma bende çok güldüm, bu harika örneği düşünüp yazarak ne kadar zekalı olduğumuzu kanıtlamışsın:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #28 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar ne kadar zeki sizce? Alıntı:
Eline sağlıkk sevdaaa78 işte budur dedirtecek ve çıldırtacakkkk son noktayı koymuşsun güzelim başka söze lüzum kalmamıştırrrrr öyle veya böyle birbirimize muhtacızzzbunu kabul edin bakalımmm erkekler haaa bu arada kim cambazsa o kazanır oda ayrıı tabiiiiiii.... | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kadin, kadinlar, zeka, zeki |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |