![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "ah şu kadınlar !!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ah Şu kadınlarlar Öperseniz beyefendi DEĞİLSİNİZDİR, Öpmezseniz adam DEĞİLSİNİZ. İltifat edersiniz "YALAN" der, Etmezseniz bırakır GİDER. Her isteğine evet derseniz KAREKTERSİZ olursunuz, Karşı çıkarsanız ANLAYIŞSIZ. Çok yanına giderseniz "SIKILDIM" der, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | ah şu kadınlar !!! Ah Şu kadınlarlar Öperseniz beyefendi DEĞİLSİNİZDİR, Öpmezseniz adam DEĞİLSİNİZ. İltifat edersiniz "YALAN" der, Etmezseniz bırakır GİDER. Her isteğine evet derseniz KAREKTERSİZ olursunuz, Karşı çıkarsanız ANLAYIŞSIZ. Çok yanına giderseniz "SIKILDIM" der, Az giderseniz küser. İyi giyinirseniz "ÇAPKINSIN" der, Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar. Kıskanırsınız "HUYUN KÖTÜ" der, Kıskanmazsınız "SEVMİYORSUN" der. Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar, Kendisi bir saat gecikirse "BUNDA NE VAR???". Arkadaşınızla buluşursunuz adı ihmal olur, O buluşur "BİZİM KIZLAR" olur. Siz başka kadına bakacak olsanız gözleriniz oyulur, Başka bir adam ona baktığında adı "HAYRANLIK" olur. Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister, Dinlediğiniz anda "NEDEN KONUŞMUYORSUN?" der. Kısacası... Sade ama çok karışık. Zayıf gibi ama çok güçlü. Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran İnsanı çıldırtan ama mükemmel! Bu arada tercümelerin de kadın gibi olduğunu belirtmek isterim... Çok güzelse nadiren sadıktır, Çok sadıksa da nadiren güzel... Hayat yaşandığı kadar vardır. Gerisi ya hafızalardaki hatıra ya da hayallerdeki ümittir. Hüsran ise, bir tek yerde kabullenebiliyorum, Yaşamak mümkünken yaşamamış olmakta. Daima Mutlu Kalın. Saygılarımla..[/color] (alıntı)
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ah şu kadınlar !!! :) Çok bilinmeyenli denklemlerin başında geliyor sanırım kadınlar :) İşiniz zor beyler :) Konu Beylerbeyi tarafından (02-12-2007 Saat 02:41 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ah şu kadınlar !!! Gen haritası ve nano teknoloji dönemindeyiz! kadın denklemleri buna eşdeğermi sizce? Bence sadece denklemin çözümü sabır formülünde, sonu mutluluktur. emeğine sağlık, arkadaşım. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ah şu kadınlar !!! Aman efendim kadın düşmanı olmanıza gerek yok . Tamam çok kolay anlaşılabilir organizmalar değiliz belki ama denizci düğümü gibi de değiliz. :) |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: ah şu kadınlar !!! Düğümü açacak ipucunu verin bari de ona göre hareket edelim. Birde bu kadınların hepsi birbirinden de farklı. Tam birinde çözdüğünüzü düşündüğünüz şeyi bir başkasında deniyorsunuz hoppala çanta kafanızda... Ahhhh Kadınlar ahhhh herşeyden zorsunuz ama Allah'ın yarattığı en güzel şeylerde sizsiniz.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ah şu kadınlar !!! Her insan birbirinden farklıdır sn. impex , her kadın bir diğerinden farklı olmuş , çok mu ? :D |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye | Cevap: ah şu kadınlar !!! Alıntı:
| |
| | |
| | #8 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: ah şu kadınlar !!! Alıntı:
Yahu olsun da kadın olsun diyelim. Hepsi de o kadar şeker şeyler ki :) Onları çözmek de artık bizim görevimiz olsun
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |