![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Çapkınlık Uzmanından Sırlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çapkınlığı eline yüzüne bulaştıranlara uzmanından 13 sihirli formül var! İnternet devi Yahoo'nun halkla ilişkiler sorumlusu David Wygant, erkeklere kadınlarla ilk buluşmalarındaki '13 sihirli formülü' açıkladı. "Benden kadınlardan ilk randevuyu koparmak ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Çapkınlık Uzmanından Sırlar Çapkınlığı eline yüzüne bulaştıranlara uzmanından 13 sihirli formül var! İnternet devi Yahoo'nun halkla ilişkiler sorumlusu David Wygant, erkeklere kadınlarla ilk buluşmalarındaki '13 sihirli formülü' açıkladı. "Benden kadınlardan ilk randevuyu koparmak için taktik istiyorlar. Söylediklerimi yaparak daha fazlasını da koparmaları garanti" diyen çapkınlık uzmanın 13 maddelik sırrı... 1 İLK gecede yemek yerine 'Bir şeyler içmeyi' teklif edin. 2 ÇARŞAMBA günü buluşmak için salı akşamı erken bir saatte arayıp randevu isteyin. 3 ONA hem iş hem de ev telefonunuzu verin. Ev telefonunu vermezseniz, evli ya da bir ilişkide olduğunuzu düşünebilir. 4 NASIL giyinmesi konusunda ipucu verin. 5 HER zaman tüm söylediklerini dinleyin. Sözünü ise asla kesmeyin. 6 FAZLA abartmadan samimi şekilde güzel olduğunu söyleyip, iltifat edin. 7 ERKEKLER kadınları yatakta, kadınlar ise erkekleri öpüşürken hayal ederek karar verir. O yüzden pırıl pırıl dişler ve hoş bir nefes önemli. 8 'HANGİ tür müzik dinlersin?' diye sormayın. 9 İYİ bahşiş bırakın. Emin olun kontrol eder. 10 VÜCUT dili basittir: Kolunuza dokunursa ilgileniyor demektir. Bacağınıza dokunursa bu geceyle ilgileniyor, tüm akşam sizden kaçtıysa, sizden hoşlanmadı. 11 EVİNE bıraktıktan sonra en az 30 saniye kapıdan içeriye girmesini bekleyin. 12 KADINLAR süreklilik ister. Akşam buluşmasından sonra ertesi gün mutlaka arayın. 13 ASLA onun yanında başka bir kadına bakmayın. Bunu sezerse 'İşiniz bitti' demektir.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çapkınlık Uzmanından Sırlar Güzel tiolar:) İmpex sen nereden buluyorsun bunları böyle he;)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çapkınlık Uzmanından Sırlar Yok bana lazım değil:) Hem biliyorsun ben artık mutluyum:) İstediğim oluyor ya nasıl olsa:) Sana kolay gelsin;)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çapkınlık Uzmanından Sırlar Tamamen katılıyorum yazanlara . Bence doğru bir gözlem ve başarılı bir tümevarım olmuş :) |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye | Cevap: Çapkınlık Uzmanından Sırlar hııım bi bakayım eski tecrübelerimden faydalanarak benimde katkım olsun 1-ilk gün basit bi yerde aparatif yiyin restoranta gitmeyin 2-ilk gün ayrılırken seni birdaha görebilecekmiyim diye sorun 3-telefon vermeyin aynı yerde buluşalım deyin 4-giyim konusunda eleştri yapmayın olduğu gibi kabul edin 5-siz az konuşun sürekli onu konuşturun 6-çok güzel olmadığını söyleyin ama benim için çok güzel olduğunu söyleyin 7-sigarayı az için çok koku yapar 8-sevdiğiniz müziği mırıldanın onu sevecektir o an 9-bahşiş konusu katılıyorum son olarak birde parfümünüzü mümkünse az kullanın ? benden bu kadar |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Çapkınlık Uzmanından Sırlar Pam.art bazıları çok güzel mesela telefon vermeyin aynı yerde buluşun fikri. ama bu durumda buluşmaya kadar üzerinden zaman geçecek ve çok önemli olan teması kaybedeceksin. 5. madde. Bence kadınlar daha konuşkan ve onun konularına yorum yapan erkeleri seveceklerdir 7. Mümkünse hiç sigara içmeyin :):):) Katkıların için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |