![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "wepcamda soyunan kızlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SAHARAY ´isimli üyeden Alıntı Aklıma komik bir anım geldi. Başka bir forum sitesinde yazarken cinsiyet kısmını işaretlememiştim. Yorumlarımda biraz sivri olduğu için beni erkek zannediyordu çoğu üye.Bir gün bir ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar Alıntı:
Böyleleri zaten kontörlü telefon kullanmamalı ki. Hatlı kullansın isteyemlere de anında camera ile foto çekip yollasın.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar Alıntı:
(Ciddiye alan olmaz umarım, bu tür kızlardan her şey beklenirde)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #33 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: malatyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 88 ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar doğru sölüyon valla:)salak bu kızlar ya.dışarda çok.ne die sanal alemde böle salakça bişi yaparlar anlamam |
| | |
| | #34 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar Kolay gelir elde etmek buna derler arkadaşlar. Onairci arkadaşım önce 1000 kontör parası verirsin telefonda uzun uuzn konuşur tarzını öğrenr sonraki 1000 kontör parasınıda elden takdim edersin olmaz mı :)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 88 ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar şu mevzular iyice karıştı bence kapatalım şu web kızlarını |
| | |
| | #36 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar Bizim yazdıklarımız hali ile şakadan ibaret. Zaten böylesi aptal işler yapacak kızlar ile işim olmaz.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #37 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 88 ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar ne güzel bak:9):uğraşamyın zaten |
| | |
| | #38 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 76 ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar işte internettin zararlarından biri insanlar hiçbir zaman teknoloji tam manasıyla iyi yönde kullanmamıştır hep kötü yönden bugünkü teknolojilerin çoğu insanlığı yok edecek güçte hem manev hem maddi allah sonumuzu hayır eder. |
| | |
| | #39 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar Alıntı:
1000 kontor ile konuşacağına messengerde görüntülü arama yap konuş daha ucuz:) He bu arada bende tekrar söylüyorum, ciddiye alan olmasın yazdıklarımı, bu kızlar artık alay konusu oldu:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #40 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar O kadar dedim şu web kızlarına kapatalım konuyu diye ama dinleyen kim :) Hala açıyolar
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |