![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "wepcamda soyunan kızlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: dehakin ´isimli üyeden Alıntı ya dostum bunların görüntüleri varmı ya arkadaşım cevap yazmıyım yazmıyım dedimde kendimi tutamadım kusuruma bakma. sen ne yapacan görüntülerini sende mi bakacan o resimlere ... ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar ya arkadaşım cevap yazmıyım yazmıyım dedimde kendimi tutamadım kusuruma bakma. sen ne yapacan görüntülerini sende mi bakacan o resimlere ... inanamıyorum ya bir de görüntüler nerde diye soruyo ya demiyoda bu toplum nereye gidiyo bu insanlara akıl fikir verde, böyle saçmalıklar yapmasınlar demiyoda; görüntüler nerde diyo ya ... ben böyle akıl almaz davranışları görünce çileden çıkıyorum ya gerçekten kusura bakmayın ama insanları eleştirmek gibi bir niyetim yok ama bence yok sanatmımıymış yok görüntü nerdeymiş diye aptalca sözler olabilirmi ya. ne diyim ki ALLAH akıl fikir versin olmaya, özellliklede o camda soyunanlara... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar Tek kelimeyle iğrenççççççç ve inanın bunlara hemcinsim demeye dilim varmıyor ama en çok ta bunları bu yola itenlere iki çift lafım var tamam kontör yolladın ok ya bari sen insanlığını göster soyunmasına izin verme eğer bunu yapmıyorsan kusura bakma seninde ondan bir farkın yok diye düşünüyorummm.... Konu Selinamm tarafından (28-02-2008 Saat 06:37 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #23 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar Ya birde benim anlayamadığım madem soyunacaksın webcama ne gerek? Git yanınada bari bir şeye benzesin Allah Allah, korktuğun bir şey mi var sanki?! Ne berbat insanlar var!
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #24 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar bu devirde nerde okadar haysiyetli insanlar her iki tarafıda kınıyorum insan olarak göremiyorum çünkü insanlığın aslı böyle ucuz ve küçük değil
__________________ |
| | |
| | #25 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar kimisi kapanır, kimisi soyunur memleket hali ne enteresan, belki çok sıcak hissetti kendini kızcağız bazen insanlar terleyince üstündekini çıkarır. devir para devri en büyük güç parada, ne kadar duygusal olursak olalım gerçek değişmez. o kız çocuğu da mutlaka birşeyler almak için en kolay yolu seçmiştir. bu tur şeyler göstermekle birşey olmaz ki. şeklinde başlar, bir oyun gibi görülür görme ihtiyacı, gösterme ihtiyacı,kendini dinletme ihiyacı,başkasını dinleme ihtiyacı, merak etmek gibi şeyler. insanoğlunun ilk dönemlerinden kalma bir içgüdüsel ihtiyaçlardır. |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar İnamıyorummmm ya nasıl rahatsınız bu kız çocuğu bişeyler almak içinmi soyunuyor yani sizce namus kavramı bu kadar basit mmi yaaaa.. |
| | |
| | #27 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar siyaset inanca karışırsa , namusta paraya karışıyor bu devirde, herkes için değil ama git gide bozdur bozdur harca kelimesini kullanan kız gurubu fazlalaşıyor. yoksa bu kadar günahkarın ne işi var TV larda yollarda, karışıklık 5-6 senedir var. eskiden siyaset karışmazdı , namus ta paraya karışmazdı o dönemleri çok arayacağız. Açlık yok deniliyor ama Rusyanın bir zamanki yaşadığı dönemi yaşıyoruz. Ben eski bir denizciyim bu tür şeylerin ne kadardan gittiğini duyuyorum bekar arkadaşlardan, parça kontör satma olayı ile paraya dönüşüyor bu kızların aldığı kontörler ,telefon da kendilerine ait değil. göstermek ayıp görülmüyor,. heyecanlandırmaya yarıyor. erkeği çekmek için. (göster ama elletme taktik bu kontör alıyorlar) kontörler de paraya dönüşüyor bir nevi kredi kartından para çeker gibi, ev kadınlarına 1 ayda 2000 dolar kazanacaksınız-5000 dolar kazanacaksınız dedikleri evlerinde internet web cam ile gösterme işi, yada alo seks hattı ile erkekleri azdırma işinin ta kendisi, işsizlikten kabul edenler oluyor. hatta uyduda çıkan maskeli çıplak Türk kızları var hotbirtte frekansını da siz bulun artık. gazetelerde evinizden ev hanımlarına iş imkanı diyen reklamlar yüksek rakamlı fiyatlar. . ya pazarlama işidir yada ev kadınlarına ev kızlarına bu gösterme veya alo seks hattıdır. |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar Yok ben bulmıyım nasıl olsa siz araştırmışsınız ve bu kızları kadınları da bu yola iten siyaset değil siz siz erkekelerin ta kendisidr önce şefkatli bir şekilde yaklşaırsınız sonraaa eve gel muhabetleri cevap eve gelmem oluncada kısım bu iş burda biterdersiniz sonra iş ewlilige gelince az öncede dediğinniz gibi eee ewlenecez amaaaaa ortalıkta namuslu bir kız kalmaışki dersiniz yani kısaca siyaset değil sizler suçlusunuz artı alo hat reklamcılık falan hepisi siz erkeklerin tuzağı değilde nedir söylermiisniz.. |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar bende feminst olucam bu sözleri duyduktan sonra, mor iğne olacaktı lakin |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: wepcamda soyunan kızlar Bu söylediklerimin feministlikle ne alakası var bunlr namusla alakalı ya eğer anlamdıysan bir daha yazmam boşuna yormayım kendimi.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |