![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet uzatılmasın sonuçta bu konu biri için açıldı ama başkasının resimleride eklendi! Herkes fikrini beyan edebilir ama aksilik yapamaz iyi forumlar....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) Evet uzatılmasın sonuçta bu konu biri için açıldı ama başkasının resimleride eklendi! Herkes fikrini beyan edebilir ama aksilik yapamaz iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) İmpex'cim.Yanlış anlıyorsun ve hemen tepki veriyorsun.Gerçekten o sırada Kayıp ilayda hakkında bilgi toplamaya çalışıyordum ve sen böle bişi dedim.Şahsın ile sorunum yok......
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) Evet bence de o zaman uzatmayalım. Sizlere kolay gelsin
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #24 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) Alıntı:
Bizim yasaklariiz heryerde gecerli site yonetimi demiyo ama ben bi yorum yapayim gercektende abartmamissin ama abartsan resimler nasil olacakti diye dusunmeden edemedim impex.....
__________________ | |
| | |
| | #25 |
| Kısıtlanmıs Uye | Evet uzatılmasın sonuçta bu konu biri için açıldı ama başkasının resimleride eklendi! Herkes fikrini beyan edebilir ama aksilik yapamaz iyi forumlar.. Onairci kardeşim!!!!!!!!!!!!! Bu sözlerin bana mı?Aksilik yapan ben miyim? ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #26 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) Yahu Nily sende amma kızıyorsun ha. Ay kızma bize lütfen. Bu arada hala kapatmamışsınız konuyu usta :) İsterseniz konuyu daha fazla uzatmayalım demedim mi. Nurettin Abi sen merak etme sana birşey diyen beni bulur karşısında |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |