![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama)" başlıklı konu görüntüleniyor, "bana uyar ama ben o konularda özürlüyüm... impex s.o.s be valla s.o.s......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) bana uyar ama ben o konularda özürlüyüm... impex s.o.s be valla s.o.s... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) Benim daha önemli konularla ilgilenmem lazım impex.....Siz devam edin isterseniz
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) ben köprüyü göremedim .Köprü nerdeee..? |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) Alıntı:
O halde tutmayalım sizleri. O kadar önemli konlarınız var iken buraya cevap yazarak neden vakit kayıp ettiniz zaten saşırdım !!!
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) üstad önce resmi farklı kaydet. Aşağıda imageshack'den gözat çıkacak. Resmi seç ve Host it de. Çıkan sayfanın en alında bir link veriyor. Direct to link diye. Oradan linki CTR+C yap ve bu sayfada ki Dağ gibi sarı resmi tıkla ve oraya yapıştır. Ok
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) Köprü derken ne kast ettiniz anlamadım?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #17 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) üstteki hatunun sadece fiziği güzel,erkekler içinde bukadarı zaten yeter bayanlar için bole bi kose acan var mı acaba merakettim şöyle yakışıklı erkek resimleri falan.. ama biz içimiz giderek bakmıyoruz yaa..bakan varmıdır acaba ?çok merakettim..cvp yazmak isteyen varsa buyursun,aslında ayrı bi tartısma konusu olabilir bu..
__________________ melek |
| | |
| | #18 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) Siz tartışmak için KELLY KONUSUNU SEÇTİYSENİZ, bende işim var derim ve vardır zaten.Lütfen uzatmayınız......
__________________ |
| | |
| | #19 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) Arkadaşlar sözüm tek bir kişiyedir.Saygı taşıdığım için, siz kelimesini kullanıyorum
__________________ |
| | |
| | #20 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kelly Brook ( Çok güzel değilmi ama) Alıntı:
Hımm veya ??? Tartışmak için seçtiğimiz konuya sizde resim eklediniz ya ne diyeyim size... Evet bence de uzatmayalım bence
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |