![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Bütün Kızlar Güzel..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Üniversiteye ilk başladığımız yıllarda Ali Güven " Bütün Kızlar Güzel" isimli şarkıya klip çekti. Ben ve ev arkadaşım kendimize bu şarkı sözünü destur aldık ve karar verdik. Güzel çirkin ayrımı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Bütün Kızlar Güzel... Üniversiteye ilk başladığımız yıllarda Ali Güven " Bütün Kızlar Güzel" isimli şarkıya klip çekti. Ben ve ev arkadaşım kendimize bu şarkı sözünü destur aldık ve karar verdik. Güzel çirkin ayrımı yapmayacağız diye. Sonuç ne mi oldu... Arkadaşım 3. sınıfta ilk kız arkadaşı ile çıkmaya başladı ben ise son senede :):):) Sanırım Stratejimiz yanlış idi
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bütün Kızlar Güzel... Stratejimiz yanlış oldu der iken??????
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bütün Kızlar Güzel... Tüm kadınlar güzel mi bilemem ama bildiğim tek şey ; insanın içinin güzelliği yüzüne yansıyor . DÜnyanın en çirkin kızı bile olsa , eğer sıcak ve samimi ise birden yüzü güzelleşiyor . |
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Bütün Kızlar Güzel... Bence, içten bir tebessüm kadınıda erkeğide güzelleştiriyor. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |